Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez jestem za tym. Moze wlasnie ustalimy gdzie kazda by wolala zrobic takie forum, znajdziemy kierowniczkeZauważyłam że dziewczyny jednak mają podzielone zdanie jeśli chodzi o zamknięty.Jedna osoba napisała na priv że nawet nie chodzi o to gdzie ale o funkcje. Tutaj nie ma możliwości wrzucenia filmiku i powiadomień - fakt zgadzam się. Więc proponuję ankietę forum baby boom vs Messenger vs whatsapp
Myślę że tak będzie sprawiedliwie. Ja się dostosuje w miarę możliwości [emoji846]
Hej, jak cos mozesz zalozyc tylko messenger bez uzywania facebookaJeśli mogę się wyrazić to dostosuje się do jakiejkolwiek formy wybierzecie, fajnie tylko jeśli nie będzie to fb, bo niestety go nie mam![]()
Potwierdzam, przy takiej ilosci osob na messengerze i przy takiej czestotliwosci dodawania wpisow oszalejemyJa tez jestem za tym. Powiadomienia z messengera mnie wykończą![]()
Forum ma swój urokJa dziewczyny jestem za baby boom, bo na massengerze jak nam będzie wibrować każda wiadomość to nie wytrzymamy![]()
można wyłączyć powiadomienia na messengerze.Ja tez jestem za tym. Powiadomienia z messengera mnie wykończą![]()
Z drugiej strony i tak jesteśmy tu anonimowe i nikt obcy nie przeczyta wszystkich stron od początku tylko jak juZ pare stron a z drugiej strony może dużo czyta osób tez w ciąży takie jak my ale nie chce się narazie udzielaćmożna wyłączyć powiadomienia na messengerze.
Ja jestem za msssegrem dużo łatwiej się pisze i wiadomo ze nikt inny tego nie czyta![]()
juz niemożna musibyc fbHej, jak cos mozesz zalozyc tylko messenger bez uzywania facebooka![]()
jeszcze jesteśmy anonimowe ale pisząc tutaj codziennie przed jeszcze 8 miesięcy... No nie wiem po prostu nie wiem czy mam. Ochotę o wszystkim szczerze pisać wiedząc że tu może wejść kazdy... Myślę że jeszcze trochę i padną tu imiona członków rodziny jakieś historię itpZ drugiej strony i tak jesteśmy tu anonimowe i nikt obcy nie przeczyta wszystkich stron od początku tylko jak juZ pare stron a z drugiej strony może dużo czyta osób tez w ciąży takie jak my ale nie chce się narazie udzielać