Emilcia88
Fanka BB :)
Rozumiem że plamienie też ustało ?Wszystkie objawy zniknęły jak ręka odjął. Piersi nie bolą, żadnych mdłości. Tak to można żyćtylko strasznie chce mi się spać
wracam z pracy o 18, idę z psem na spacer i padam i 20
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiem że plamienie też ustało ?Wszystkie objawy zniknęły jak ręka odjął. Piersi nie bolą, żadnych mdłości. Tak to można żyćtylko strasznie chce mi się spać
wracam z pracy o 18, idę z psem na spacer i padam i 20
![]()
U mnie to samo [emoji85] przeszłam tylko ten test jak karmiłam [emoji28]Ja mam małe mandarynki to nawet nie ma jak ten ołówek włożyć [emoji1787]
Piękna [emoji3059] a na zdjęciu poniżej nasz Tony, jest z nami dopiero jakieś ponad pół roku, przybłąkał się, próbowaliśmy znaleźć właściciela ale nikt się nie zgłosił więc został z nami [emoji3590]I ja Wam pokaże moją piękność [emoji7]
Zobacz załącznik 1252236Zobacz załącznik 1252237
Kocha wszystkich ludzi na zabój [emoji16] jak przychodzi kurier, listonosz albo ktoś obcy to i tak zaczyna merdać ogonem [emoji1787]
W pierwszej ciazy z corką mialam tak samo jak TyDziewczyny tak czytam Wasze komentarze i większość z Was ma jakieś dolegliwości i tak się zastanawiam, czy ja jakaś dziwna jestem czy conie zapeszając czuje się znakomicie, jedyne co to smaki mi się zmieniły no i w podbrzuszu czasami coś zakłuje oraz piersi są nabrzmiałe. Mam nadzieję, że Wam szybko przejdą te dolegliwości i tego życzę Wam z całego serducha
![]()
Ja mam dokładnie to samo! Jak tylko coś poczuje to od razu biegnę do wcJa mam w pracy czuje ze leci i boje się zawsze ze to plamienia i lecę do łazienki a tu poprostu mokre majtki ale to podobno normalny objaw![]()
Masz jakiś sposób na to ?
To samoJa mam dokładnie to samo! Jak tylko coś poczuje to od razu biegnę do wc![]()
Łączę się w bóluTo samooszaleć można
![]()
Miałam o to samo spytać [emoji23][emoji23]Co to jest test ołówka? [emoji85]
To ja bym na wstępie oblała [emoji85]He he unosisz piers, wkladasz pod nia olowek i puszczasz. Jak olowek spadnie zdalasjak zostanie pomiedzy piersia i brzuchem to "masz problem"
![]()
![]()
Piękne[emoji6] nie nudzi ci się widzęPrzedstawiam Wam moje stanowisko pracy: BB na duzym, praca na malym i butelka #2 z ktorej pociagam. [emoji1320]
Ja wręcz przeciwnie melony jakieś [emoji23][emoji23]Ja mam małe mandarynki to nawet nie ma jak ten ołówek włożyć [emoji1787]
Chyba ciezko będzie przebić [emoji6][emoji6]Dziewczyny, przebijcie to. Popłakałam się na reklamie zupek chińskich [emoji1787][emoji1787]
Hehe jasne, tak sobie żartujęo jezu zapomniałam. Całkiem haha słońce przyswiecilo młody chciał na balkonie się pobawić (ja z nim siedzę i go pilnuje) więc sama mi szmata i płyn do rąk wpadly. Ale spokojnie Aniu umyłam tylko połowę z czego połowę połowy juz młody z kotem mi uwalili.