Ruda1993
Fanka BB :)
Ja tez w czwartekJa tak samo w czwartek wizytujemam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku
dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez w czwartekJa tak samo w czwartek wizytujemam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku
dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cm
A kiedy masz wizyte? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku, nie martw sieDziewczyny umieram dzisiaj z nerwow piersi znacznie mniej bolą brzuch w ogóle nawet nie obudziłam się tak wcześnie jak zawsze. Bylam na becie niby przyrost w normie od 17.03 do dzisiaj średni dwudniowy przyrost okolo 114% ale nie wiem czy w takim odstepie czasu wynik jest miarodajny. Temperature mierzyłam 37,5 stopnia. Ale i tak mnie to nie uspokoiło. Żałuję ze zrobilam ta bete w glowie mi sie jakoś ubzdurało ze bedzie wiecej bo pierwsze badanie na początku mialam przyrost okolo 200%. Trzęsę sie ze stresu jak osika. Nawet zaczęłam sprzątać w domu z tych nerwów i nie czuje sie tak zmęczona jak zawszeprzez ta stratę na początku roku chyba nie zaznam spokoju nawet jeśli wszystko będzie okej
![]()
Za około 2 tygodnie kazał mi przyjść. Z jednej strony tyle czekać ale z drugiej jak pójdę wczesniej i bedzie sam pęcherzyk to tylko dodatkowy stresA kiedy masz wizyte? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku, nie martw sie![]()
Temperatura w ciąży skacze ze względu na wzrost hormonów (głównie progesteronu) i zwiększenie metabolizmu. Nie dzieje się nic złego jeśli jest normalnaO co chodzi z tą temperaturą? Że w ciąży jest wyższa, a jak ktoś ma normalna to coś złego się dzieje czy co?
ja też nie wiem. Co prawda zawsze miałam trochę nizsza niz normalnie ale teraz mierzą przy każdej wizycie w przychodni o w 6 tyg mialam 34,5 a w 8 36.5O co chodzi z tą temperaturą? Że w ciąży jest wyższa, a jak ktoś ma normalna to coś złego się dzieje czy co?