Fejkaaa
Fanka BB :)
Niech już ten najtrudniejszy czas będzie za namiNo właśnie jakby była potrzeba, żeby iść to zupełnie inna sprawanie martw się, będzie dobrze, nie ma innej opcji
i teraz już zobaczysz to na co wszystkie tak czekamy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niech już ten najtrudniejszy czas będzie za namiNo właśnie jakby była potrzeba, żeby iść to zupełnie inna sprawanie martw się, będzie dobrze, nie ma innej opcji
i teraz już zobaczysz to na co wszystkie tak czekamy
![]()
Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy![]()
trzymam kciuki!Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie
Dokładnie Szombierki, do jakiego gina chodzisz tak wlasciwie?
Kurczę a obecnie który tydzień? Baaardzo dużej ilości dziewczyn trafiają się plamienia wiec na razie staraj się nie przejmować. Będzie dobrze!Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie
ojej trzymam kciuki kochana! A oprócz plemienia jakieś boke masz czy cos? I daj znać jutro koniecznie.Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Ja miałam mini plamienie po spacerze, później dziwny śluz w okolicach terminu kolejnej miesiączki. Wystraszona poszłam zbadać progesteron, który jest na poziomie 78, czyli super no i do ginekologa, którzy orzekł, że pękło mi pare naszynek na szyjce.Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Ja 6+5 aktualnieKurczę a obecnie który tydzień? Baaardzo dużej ilości dziewczyn trafiają się plamienia wiec na razie staraj się nie przejmować. Będzie dobrze!