• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
ja powinnam dostać wczoraj póki co cisza zobaczymy co dalej. Powiem Wam szczerze że ja jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży... Niby wiem ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli... Nie wiem jak to opisać chciałam drugie dziecko mega ale boję się bardzo jeszcze bardziej niż w pierwszej ciąży i jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
ja planowaną mam mieć w pt🙊

Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia 🥺

Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia 🥺
cześć, w mojej drugiej ciąży dzień po terminie @ miałam test negatywny i tego samego dnia z intuicją poszłam na bete, negatywny test ma teraz 5 lat 🙂 trzymam kciuki 😘

A robiłaś testy z rana ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry