Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesz sie zebnie masz takich konkretnych objawow, bo jak dziewczyny czasem opisuja to tylko współczućno ja mam 6 tygodni rowno, jutro zaczynam 7 tydzien. Ciagle mnie martwi brak wyraznych objawow, troszke mi dzis niedobrze, piersi zaczynaja zazwyczaj bolec w ciagu dnia. Moj maz mowi ze mam sie nie martwic, a ja mysle ze do usg 12 dni. Niby moglabym wczesniej, ale mysle ze to nie ma sensu.
Chyba kupimy to auto, ktore mamy na oku..
Matuchno! Obyś wrocila od niego jednak z lepszymi wiesciamiHej dziewczyny, zaczęłam w nocy krwawić, jade do lekarza ale chyba to juz po wszystkim![]()
tez juz właśnie się szykuje jechac mam nadzieję że będzie wszystko ok u nas trzymam kciukiJa dzisiaj jadę na betę .. troszkę się stresuje ale będę mieć czarno na białym .
bądź dobrej myśli trzymam kciuki aby było wszystko dobrzeHej dziewczyny, zaczęłam w nocy krwawić, jade do lekarza ale chyba to juz po wszystkim![]()
Ja tez ale martwi mnie to ze mnie piersi noe bolą ale 4 tydzień może A wcześniejtez juz właśnie się szykuje jechac mam nadzieję że będzie wszystko ok u nas trzymam kciuki
mnie tylko od czasu do czasu pobolewają więc myślę że nie ma czym się martwićJa tez ale martwi mnie to ze mnie piersi noe bolą ale 4 tydzień może A wcześniej
Mimi trzymaj sie Mala! Daj znac, trzymam kciuki zeby to bylo nic powaznego!Hej dziewczyny, zaczęłam w nocy krwawić, jade do lekarza ale chyba to juz po wszystkim![]()
Kurde ja dopiero co wrocilam do roboty