reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

@MamaM.
piekny bukiet bzu.
Zerwana gałazka w parku?

My mamy bez ale biały koło domu.
Uwielbiam jak kwitnie pięknie wygląda jak również pachnie.

Moge tylko wspomnąć sytuacje z szkoły podstawowej kiedy to dzieciaki z mojej klasy zerwały pare gałązek do klasy i weszła nauczycielka i po chwili zaczęła się dusić jak się okazało była uczulona.
Więc trzeba uważać.

Ogólnie bez ma intensywny zapach.

U nas pada deszcz był mąż z młoda przed domem 😉 pod daszkiem.
Więc spacerek zaliczony.
A teraz śpi w swoim łóżeczku.

Jakieś cappuccino wypije a mąż kawkę czarna i ukroje ciasto ( kupne 🤪🤪 ) .

reklama
@MamaM.
piekny bukiet bzu.
Zerwana gałazka w parku?

My mamy bez ale biały koło domu.
Uwielbiam jak kwitnie pięknie wygląda jak również pachnie.

Moge tylko wspomnąć sytuacje z szkoły podstawowej kiedy to dzieciaki z mojej klasy zerwały pare gałązek do klasy i weszła nauczycielka i po chwili zaczęła się dusić jak się okazało była uczulona.
Więc trzeba uważać.

Ogólnie bez ma intensywny zapach.

U nas pada deszcz był mąż z młoda przed domem 😉 pod daszkiem.
Więc spacerek zaliczony.
A teraz śpi w swoim łóżeczku.

Jakieś cappuccino wypije a mąż kawkę czarna i ukroje ciasto ( kupne 🤪🤪 ) .
Ja ostatnio szaleje, zrobiłam i szarlotkę, i sernik na zimno i jeszcze lasagne. Oczywiście wszystko dzięki Thermomix 😂😂😂 do tego warzywka na parze dla młodego 👍

Ja ostatnio szaleje, zrobiłam i szarlotkę, i sernik na zimno i jeszcze lasagne. Oczywiście wszystko dzięki Thermomix 😂😂😂 do tego warzywka na parze dla młodego 👍
Sernik jeszcze upiekę i zwykły jabłecznik ale żadnych innych cudów świata 🤪🤪🤪

Nie posiadam takiego sprzętu 🤪🤪🤪
To tylko dla bogaczy a my przeciętni ludzie 🤪🤪🤪

@Nat_Ra No mąż myślę że więcej będzie z corka spędzał czasu przy lekcjach 🤪 spokojny jest w porównaniu z moim charakterem.

@Justyna3210 30 stopni to ja sie juz smaze 🤪 ale to pewnie dlatego że mam nadmiaru tłuszczu i dlatego sie smaże 😂😂😂

@Nat_Ra No mąż myślę że więcej będzie z corka spędzał czasu przy lekcjach 🤪 spokojny jest w porównaniu z moim charakterem.

@Justyna3210 30 stopni to ja sie juz smaze 🤪 ale to pewnie dlatego że mam nadmiaru tłuszczu i dlatego sie smaże 😂😂😂
Ja to chudzielec, nie ma co grzać to i marznę wiecznie 😅 teraz młoda alergiczka, ja na diecie i ważę mniej niż przed ciążą, a szczupła bylam 😁
Właśnie kombinuje drozdzwone z mąki bezglutenowej, bez jajek, ciekawe co wyjdzie 😅

są chyba tez takie urządzenia innych firm i sa tańsze ale nie wiem czy sa duże różnice w tych sprzętach. Patrząc na nas to Thermomix oszczędza nam dużo pieniędzy, bo ja średnio potrafiąca gotować, wiec zazwyczaj żywimy się jedzeniem z barku przy firmie. A od kiedy zaczęłam używać thermmixu to faktury połowę mniejsze a i stania przy garach nie ma dużo :)

reklama
My zabraliśmy młodego na spacer, zrobiliśmy sobie piknik na ławce nad jeziorem 😃 zasnął prawie pod domem i trzeba było przedłużyć spacer 😅

Załączniki

• 20230507_175312.jpg
    20230507_175312.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 56
Do góry