Blondi8
Fanka BB :)
Tak, mi założył jak byłam na wizycie 6t0d jak była widoczna akcja serca.Dziewczyny macie już założoną kartę ciąży? czy Wasi ginekolodzy uzupełniali książeczkę ze wcześniejszych wizyt?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, mi założył jak byłam na wizycie 6t0d jak była widoczna akcja serca.Dziewczyny macie już założoną kartę ciąży? czy Wasi ginekolodzy uzupełniali książeczkę ze wcześniejszych wizyt?![]()
Hej ja nie miałam mdłości w obu ciążach zamiast tego w ostatnich miesiącach mega zgagi zwłaszcza z Krzysiem jesc nie mogłam i mało przytyłam xdA są tutaj kobietki bez mdłości?Podobno to też nie do końca prawidłowe, ja ich nie mam… a już 8+5
W takim razie nic innego tylko życzyć Wam dużo przyjemnych i lżejszych poranków![]()
Ja zgagę też mam.Hej ja nie miałam mdłości w obu ciążach zamiast tego w ostatnich miesiącach mega zgagi zwłaszcza z Krzysiem jesc nie mogłam i mało przytyłam xd
Też miałam założoną kartę ciąży w 6t3d, jak było widoczne serduszkoTak, mi założył jak byłam na wizycie 6t0d jak była widoczna akcja serca.
Ja również ich nie mamA są tutaj kobietki bez mdłości?Podobno to też nie do końca prawidłowe, ja ich nie mam… a już 8+5
W takim razie nic innego tylko życzyć Wam dużo przyjemnych i lżejszych poranków![]()
Łączę się...Jak mi dziś niedobrzeee![]()