Justyna3210
Fanka BB :)
I w Toruniu rodzisz, tak? Tam jest dobry szpital? W sumie to tylko 100kmJa Toruń![]()
kiedy w ogóle się wybiera miejsce porodu? Czy to się jakoś komuś gdzieś zgłasza? Jestem w tym temacie jak dziecko we mgle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I w Toruniu rodzisz, tak? Tam jest dobry szpital? W sumie to tylko 100kmJa Toruń![]()
Po prostu idziesz i rodzisz. Ale jak jest mała porodówka to mogą Cię przekierować. Ja jechałam godzinę do szpitala a tam są tylko dwa miejsca więc dzwoniłam wcześniej żeby spytać czy przyjmą.I w Toruniu rodzisz, tak? Tam jest dobry szpital? W sumie to tylko 100km
kiedy w ogóle się wybiera miejsce porodu? Czy to się jakoś komuś gdzieś zgłasza? Jestem w tym temacie jak dziecko we mgle![]()
Opinie ma różne, a nawet często krążą legendy, że jest źle. Kobiety wybierają Bydgoszcz albo Chełmżę - tam podobno super dla kobiety, ale nie ma oddzialu neonatologicznego dla noworodków w razie czego, nie przyjmą też do porodu z cukrzycą ciążową i innymi powikłaniami ciąży.I w Toruniu rodzisz, tak? Tam jest dobry szpital? W sumie to tylko 100km
kiedy w ogóle się wybiera miejsce porodu? Czy to się jakoś komuś gdzieś zgłasza? Jestem w tym temacie jak dziecko we mgle![]()
Hej ja też mam termin na koniec listopadaTez dołączę. Zdecydowałam się urodzić. Termin z OM na koniec listopada. Wizytę mam 12 kwietnia.
Ja miałamKtoś ma dziś wizytę?![]()
Jak pamietam to mamy podobny termin. Ja również nie jestem senna każdego dnia tak samoA ja od rana wpadam w panikę, bo drugi dzień jak biustu nie czuje i senność jest mniejsza... Panikuje że to źle bo to dopiero 7tydzien... Pocieszcie mnie jakoś bo wizyta w czwartek dopiero![]()
Hej. Na razie podobnie jak w 1 ciazy. Bezobjawowo. Oprócz braku miesiączki- nie mam mdłości zawrotów głowy. Nic. Zachcianek tez nie miałam żadnych.Hej ja też mam termin na koniec listopadajak się czujesz ?