reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Hej😊 u mnie 6 tydzień. Czuje się bardzo dobrze. Tydzień temu tak w ciągu 2/3 dni miałam bardzo tkliwe piersi i zrobiły się pełniejsze. Teraz już właściwie nic się z nimi nie dzieje. Wieczorami coś tam mnie zakuje w nich ale tak np. rano jak się budzę to czuje się jakbym w ciąży w ogóle nie była. Nie mam mdłości, tylko mam te krostki na twarzy, włosy się przetłuszczają i wypadają. A ty jak się czujesz ?
Słońce jakoś w 6 przestały mnie boleć, tzn delikatnie coś tam, ale teraz już nie, są pełniejsze ;). A objawy ciążowe chyba brak. Tzn śpię non stop, zapach ryb 🤢.. i jak pusty żołądek to też mdli. A reszta to nic... i też codzien myślę czy ok. Ja ogólnie każdą ciążę przechodzilam bez objawów, ale w tej panikuję najbardziej 🙈

W 6 jeszcze je "czułam" bo bólem ciężko to nazwać, przy wstaniu albo zdjęciu stanika jakby mi ciążyły, na boku jak spałam był lekki dyskomfort, ale teraz (we wtorek 8 tydzień) już nic z nimi nie jest, czasem lekko mrowienie czuje. Ogólnie od początku ciąży są pełniejsze, sterczące, w sumie - ładne są 😅
Oo moje włosy też zdecydowanie szybciej się przetłuszczają, są jakby bardziej szorstkie, trudne do ułożenia :/
Słońce jakoś w 6 przestały mnie boleć, tzn delikatnie coś tam, ale teraz już nie, są pełniejsze ;). A objawy ciążowe chyba brak. Tzn śpię non stop, zapach ryb 🤢.. i jak pusty żołądek to też mdli. A reszta to nic... i też codzien myślę czy ok. Ja ogólnie każdą ciążę przechodzilam bez objawów, ale w tej panikuję najbardziej 🙈
Ja nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty, zmuszam się do tego żeby cokolwiek zjeść bo wiadomo trzeba. Głowa mnie boli lekko dzień w dzień nie wiem czy przez ciąże czy przez pogodę. Ogólnie nie mam co narzekać ale już chyba wolałbym mieć mdłości bo wtedy bym wiedziała, ze coś się dzieje.

Mnie to nawet nie mdli. Może czasami delikatnie raz na tydzień z rana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry