Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.
Nie mam żadnejJaką masz aplikacje? Ja mam Preglife i też tak dziwnie pokazuje, że 9t+1 to już 10 tydzieńale inna apka pokazuje już normalnie, że to 9 tydzień
Tak mówiła, właściwe mąż i tylko oni wiedząHejo dziewczynki. Nie widzę Waszych suwaczków. Jeśli chodzi o tyg to ja tez liczę, że jak ma 7 to jest 7, a na apkach właśnie, że już 8 ...
@Ainais jak się masz? Był już obchód? Robili Ci jakieś badania?
@Kami89 trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści.
@Marcia 1983 a mówiłaś już chłopakom, że będą mieć rodzeństwo?
Mój młodszy pierdzieli mi o bliźniakach@Marcia 1983 super. Ja też moim powiedziałam
i bardzo zadowolone. Jedna chce brata, druga siostrę
.
Ale wiadomo jakby były to biore to na klatę i również będę szczęśliwaMój młodszy pierdzieli mi o bliźniakachzwariował
![]()
Co Bóg da to wezmę heheAle wiadomo jakby były to biore to na klatę i również będę szczęśliwa![]()
Ja zanim zostałam mamą marzyły mi się bliźniętaMój młodszy pierdzieli mi o bliźniakachzwariował
![]()