Tak o 21 leniwe z cukremNo to wysoki cukier Ci wyszedł. A późno wieczorem jadłaś? No i najlepiej dzień przed glukozą najlepiej owoców nie jeść.
Trzymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o 21 leniwe z cukremNo to wysoki cukier Ci wyszedł. A późno wieczorem jadłaś? No i najlepiej dzień przed glukozą najlepiej owoców nie jeść.
Trzymam kciuki
Haha no jak się domagał to przecież nie dało rady inaczejTak o 21 leniwe z cukremorganizm się domagał. A tak poważne to staram się pilnować o w zasadzie jem małe porcje a częściej bo zwyczajnie na głodzie mnie mdli. Zobaczymy co wyjdzie jutro. Jeszcze zlecił mi usg piersi, tez jutro robię. Miała któraś z Was?
Ja przed ciążą starałam się robić raz w roku. Teraz zlecił i podobno ma to być badanie obowiązkowe w ciążyHaha no jak się domagał to przecież nie dało rady inaczej. Ja miałam usg piersi, ale nie w ciąży.. może i ja się wybiorę
.
Ja dostałam skierowanie w tej i w tamtej ciążyHaha no jak się domagał to przecież nie dało rady inaczej. Ja miałam usg piersi, ale nie w ciąży.. może i ja się wybiorę
.
Po ciąży nie zauważyłam żadnych problemów z zębami, ogólnie bardzo dbam, często chodzę do dentysty więc nic mi się nie działo w ciążyjak u Was z zębami w trakcie i po ciąży?
Myślę, że to zależy od indywidualnych predyspozycji. Są kobiety, którym ciąża nic nie zmieni z zębami, a są takie, którym będą się szybciej psuć czy coś. Ja mam tak czy tak od małego tendencję do próchnicy i ogólnie muszę często kontrolowaćjak u Was z zębami w trakcie i po ciąży?
Tak ja miałam na początku USG piersiTak o 21 leniwe z cukremorganizm się domagał. A tak poważne to staram się pilnować o w zasadzie jem małe porcje a częściej bo zwyczajnie na głodzie mnie mdli. Zobaczymy co wyjdzie jutro. Jeszcze zlecił mi usg piersi, tez jutro robię. Miała któraś z Was?