MPAnia
Fanka BB :)
Może własnie dlatego że nie jadłaśJak Wy to robicieJa nie zjadłam nic niedozwolonego przez całą ciążę, żadnego fastfooda ani nawet ciastka a i tak przytyłam 10
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może własnie dlatego że nie jadłaśJak Wy to robicieJa nie zjadłam nic niedozwolonego przez całą ciążę, żadnego fastfooda ani nawet ciastka a i tak przytyłam 10
No właśnie też tak patrzę że coś słaby dzisiaj dzień jestWidzę ze u większości ciężki poranek![]()
u mnie się sprawdziło, tętno było ponad 160 i dziewczyna byłaHej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z wizyty - ciąża młodsza o 3 dni, termin z OM na 18.11 , a z usg 21.11
Nasz mały człowiek ma 1,1 cm i serduszko bije mu 159u/minuroniłam łezkę jak usłyszałam jego bicie- niesamowite emocje!
Powiedzcie na waszych doświadczeniach- sprawdziła się u was teoria płci i tętna, że powyżej 140 dziewczynka a poniżej chłopczyk?![]()
Piękna dzidziaHej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z wizyty - ciąża młodsza o 3 dni, termin z OM na 18.11 , a z usg 21.11
Nasz mały człowiek ma 1,1 cm i serduszko bije mu 159u/minuroniłam łezkę jak usłyszałam jego bicie- niesamowite emocje!
Powiedzcie na waszych doświadczeniach- sprawdziła się u was teoria płci i tętna, że powyżej 140 dziewczynka a poniżej chłopczyk?![]()
A jakie masz suple? Mi lekarz zalecił tylko prenatal unoMoże tez pogoda złe wpływa na samopoczucie. Nie wiem jak u Was, ale u mnie tak leje. Ledwo dziś wstałam, żeby syna wyprawić do szkoły… Zaraz będę ogarniać córkę. Ale jedzeniowo czuje się naprawdę ok. Jestem po śniadanku i po kawie i pierwszej porcji suplementów.
O, ja też miałam niby jelito drażliwe i też mówili że od nerwów, a teraz okazało się że mam mnóstwo alergii I przy odpowiedniej diecie nie mam zupełnie tych dolegliwościKobiety w ciąży i ludzi starszych nie obowiązuje post.
Ja dziś umieram. Wczoraj po tym hamburgerze miałam taki ból brzucha I wzdęcia, że było kiepsko. Całą noc mnie brzuch bolał. A rano mdłości bo nie jadłam wczoraj kolacji. U mnie dodatkowo zawsze jak mi niedobrze to za chwilę skurcze jelit i biegunka. Dziś już 2 razy byłam w WC. Muszę do rodzinnej zadzwonić, bo mi się jelito drazliwe odnowiło. A miałam już z pół roku spokoju. I boję się, że te skurcze jelit zaszkodzą. Nawet to, że śniadanie zjadłam nic nie dało. Leże i umieram.
A jakie masz suple? Mi lekarz zalecił tylko prenatal uno![]()
Ja już nie pamiętam kiedy miałam ostatnio objawy. W niedzielę jak poczułam te znajome skurcze jelit to w szoku byłam. Tak się zastanawiam co zmieniłam w swojej diecie. Ale chyba nic. Ciągle jem to samo. A objawy są, a ich nie było. Szkoda, że debretinu nie można w ciążyO, ja też miałam niby jelito drażliwe i też mówili że od nerwów, a teraz okazało się że mam mnóstwo alergii I przy odpowiedniej diecie nie mam zupełnie tych dolegliwości
U mnie ból głowy był jednym z pierwszych objawów ciążyWidzę ze u większości ciężki poranek
U mnie też mdłości, nawet po zjedzeniu śniadania, a dodatkowo luteina pod język nie pomaga
Dodatkowo głowa mi pęka, nie wiem czy to zmiana pogody, czy co, ale dzisiaj jest tragedia
Ale co by nie było miłego i spokojnego dnia wszystkim nam życzę!