10+5A w którym tyg planujesz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
10+5A w którym tyg planujesz?
Ja bardzo chciałam drugą dziewczynkę ale jakoś intuicyjnie jestem przekonana, że będzie chłopakDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza![]()
Ja, jeśli będę dobrze się czuła zamierzam pracować do końca roku szkolnego, czyli jeszcze 2 miesiąceU mnie z mdłościami jest karuzela, przez 2 dni mocno męczą, potem 2 dni przerwy i od nowaw połowie maja mam urlop, mam nadzieję, że wutrwam do tego czasu bo później chce już wziąć l4... w ogóle większość z was chyba pracuje ciągle? Kiedy planujecie pójść na zwolnienie?
Ja robię u swojego lekarza prowadzącego, bo ma wymagany certyfikat i wolę mieć usg na tym samym sprzęcie.Tak teraz myślę o tych prenetalnych... Ile z Was miało robione u Waszego lekarza prowadzącego?
Na początku czułam, że będzie chłopak, a teraz to już sama nie wiemDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza![]()
Ja stwierdziłam, że będzie dziewczynka, bo całkowicie inaczej się czuję niż poprzednio z synemDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza![]()
Ja też mam plamienia od początku, choć od kiedy biorę luteinę dopochwowo to jest o wiele lepiej. Dzisiaj tylko jasnoróżowe plamienie się pojawiło, ale wczoraj był stosunek i trochę sie nachodziłam dzisiajJa mam dziś 11+3, energii mi nie brakuje, ale co z tego skoro dostałam nakaz leżenia przez plamienia. Dwulatka na pokładzie więc łatwo nie jest.
Jeszcze te kilka dni i zacznę drugi trymestr to będzie spokojniejprenatalne mam za tydzień i już się nie mogę doczekać
chociaż jakby nie było to jestem na usg co tydzień, albo wizyta albo izba przyjęć bo plamienia
![]()