• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ale przecież 2mm to jest dobrze.
No ja też tak uważam, dlatego się zdziwiłam ze takie coś usłyszałam 😞 a teraz PAPPA w środę a wiem ze często wyniki mogą napsuć nerwów jeszcze bardziej bo często zdarza się że przekłamuje ten test a to tylko statystyka a nie wyrok ale daje człowiekowi do myślenia …

Ja dziś grilluje😄 ale zanim przyjemnosci, to muszę doprowadzić altanę i grilla do porzadku😩 wiec czuje ze jak skończę, to będę padnięta. W zasadzie to od rana chodzę i coś sprzątam wykorzystując fakt, ze na cokolwiek mam siły, bo ostatnio naprawdę z tym kiepsko u mnie…

My jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ciąży a dziś już 12+4. Ale ja to zawsze mocno z tym zwlekam. Spokojniej mi się wtedy żyje😉 nie ma tych nieustannych pytań: „jak się czujesz”, „jaka płeć”, „macie już imię” etc.

Dziewczyny, może to głupie pytanie ale różne opinie czytam w internecie 😉 raczycie się daniami z grilla? Kiełbaską z ogniska? Mam taka ochotę i jednocześnie obawy 🤦‍♀️

Dziewczyny, może to głupie pytanie ale różne opinie czytam w internecie 😉 raczycie się daniami z grilla? Kiełbaską z ogniska? Mam taka ochotę i jednocześnie obawy 🤦‍♀️

No ja dziś zamierzam zjeść mięso z grilla. Ale czemu masz obawy? Trzeba sprawdzić czy jest dobrze zrobione (najlepiej przekroić sobie po środku) i można jeść:)
W poprzednich ciążach tez jadłam jak coś:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry