Justyna3210
Fanka BB :)
A do dziewczyn, które znają płeć: z tym chińskim kalendarzem Wam się zgadza? Ja jeszcze nie znam płci, ale taka jestem ciekawa 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patrzyłam ciekawości i u mnie wychodzi na to, że wszystkie moje dzieci to będą chłopcy. Bo ten chiński kalendarz pokazuje płeć na podstawie daty zapłodnienia plus wieku matki w dniu zapłodnienia. Ja miałam in vitro. Zaplodnienie 15 grudnia. Mam jeszcze 3 zarodki. Czyli 4 razy chłopakiA do dziewczyn, które znają płeć: z tym chińskim kalendarzem Wam się zgadza? Ja jeszcze nie znam płci, ale taka jestem ciekawa![]()
A do dziewczyn, które znają płeć: z tym chińskim kalendarzem Wam się zgadza? Ja jeszcze nie znam płci, ale taka jestem ciekawa![]()
Patrzyłam ciekawości i u mnie wychodzi na to, że wszystkie moje dzieci to będą chłopcy. Bo ten chiński kalendarz pokazuje płeć na podstawie daty zapłodnienia plus wieku matki w dniu zapłodnienia. Ja miałam in vitro. Zaplodnienie 15 grudnia. Mam jeszcze 3 zarodki. Czyli 4 razy chłopakiMam nadzieję, że to nie jest prawda.
Ja nic nie czujęDziewczyny czy wy tez już czujecie ruchy dziecka? W poprzedniej ciąży długo nic nie czułam a teraz jestem w szoku, że 12 tydzień a już czuć![]()