G
guest-1693758626
Gość
Pewnie praca z dziećmiAż mnie zaciekawiłaś co to za pracą![]()

Bostonka raczej panuje wśród dzieciaków paskudna choroba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie praca z dziećmiAż mnie zaciekawiłaś co to za pracą![]()
Ja do szczupłych nie należęwiesz mówią, że widać wczesniej, ale tak naprawdę to tez zależy od mieśni i tłuszczyku na brzuszku. A u Ciebie zgrabniutki brzusio. A Ty się tak nie stresuj, bo faktycznie stres wpływa na poziom cukru.
Pytam, bo przed pierwszą ciąża pracowałam w żłobku i też od razu poszłam na l4 bo balam się cytomegalii, dźwigania dzieci i ewentualnych kopniec w brzuch. Oj to była sielanka w porównaniu do własnego bobo.Pewnie praca z dziećmi
Bostonka raczej panuje wśród dzieciaków paskudna choroba.
Zgadza się.Pytam, bo przed pierwszą ciąża pracowałam w żłobku i też od razu poszłam na l4 bo balam się cytomegalii, dźwigania dzieci i ewentualnych kopniec w brzuch. Oj to była sielanka w porównaniu do własnego bobo.![]()
Hej. Jeśli faktycznie maluszek się wiercił to jest to możliwe. Jednak to badanie powinno trwać ok 30 minut, więc powinien tak głowicą jezdzić by znaleźć. Trzymam kciuki za jutro i by się nie wiercił.Czesc, przychodzę z takim pytaniem, czy miała może któraś z Was taka sytuacje? Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych, dziecko się strasznie wierciło, serduszko było słychać ale lekarz nie mógł się go dopatrzeć. Dodam ze na wcześniejszych usg było widać i słychać serduszko. Co myślicie ? Lekarz kazał mi przyjść jutro ponownie żeby to sprawdzić
Nie jedz słodkiego przed badaniemCzesc, przychodzę z takim pytaniem, czy miała może któraś z Was taka sytuacje? Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych, dziecko się strasznie wierciło, serduszko było słychać ale lekarz nie mógł się go dopatrzeć. Dodam ze na wcześniejszych usg było widać i słychać serduszko. Co myślicie ? Lekarz kazał mi przyjść jutro ponownie żeby to sprawdzić