G
guest-1693758626
Gość
Też tak słyszałam. Kiedyś te kontenery były Caritasu, ale obecnie już nie.
No właśnie.
Ale nic się na to nie poradzi.
A przecież nie będę zbierać ciuchow latami bo miejsca braknie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też tak słyszałam. Kiedyś te kontenery były Caritasu, ale obecnie już nie.
Tym bardziej, że ja nie za bardzo mam komu oddać swoje stare ubrania, a i do sprzedaży jakoś się nie garnę.No właśnie.
Ale nic się na to nie poradzi.
A przecież nie będę zbierać ciuchow latami bo miejsca braknie![]()
Tym bardziej, że ja nie za bardzo mam komu oddać swoje stare ubrania, a i do sprzedaży jakoś się nie garnę.
A odczyn coombsa robilaś? Na bank dostaniesz immoglobulinę. Ja już jestem po szczepionceJa na 14:00 jadę do swojego ginekologa, będę konsultować wyniki i prawdopodobnie w tym tygodniu dostanę immunoglobulinę, bo mam grupę krwi minusową, a mąż plusowąi chyba od razu umowie się na badania prenatalne III trymestru, bo jestem aktualnie w 28 tygodniu, więc kolo 30 chyba można już robic
![]()
Tak szczepionki dają w przychodniPodobno u mojego ginekologa, powiedział wcześniej, że "tu na miejscu"dzisiaj powinnam wiedzieć więcej
Ojejku. No to dobrze, że się wyjaśniło i jest dobrze. Ja też nosidło mam maxi cosi. I auto też musimy zmienićHej dziewczyny, długo mnie tu nie było bo miałam trochę zawirowań z małym a potem jakoś życie mnie zajęło.
Miałam usg i mały miał trochę za dużo płynu w mozgu( na szczęście już wyglada ze wszytsko ok ale nastraszyli mnie strasznie i trzy dni płaczu) będę jeszcze mieć rezonans żeby sprawdzić czy wszytsko z mózgiem ok. Strasznie dużo stresu mi to przysporzyło.
Z tego wszytskiego to tez nie mam wyprawki jeszcze tylko jakieś pojedyncze rzeczy. My narazie chcemy auto kupić bo mamy trzy drzwiowe tylko a z dzieckiem to trochę słabo dopiero potem wózki. Ale już trochę patrzyłam jaki fotelik i chyba maxi cosi.
Nie wiem czy ktoś z was jeszcze pracuje ale już tak mi się nie chce… a dopiero 27 tydz
Też tak myślę
Ale wiesz lepiej paczkę pieluch dostać niż żeby te ciuchy leżały czy wyrzucić w kontener.
Słyszałam że czesc tych rzeczy zostaje normalnie sprzedawana a reszta idzie dla potrzebujących ale jak jest naprawdę nie mam pojęcia.
Szkoda ze całość nie idzie dla potrzebujących.
Ojejku. No to dobrze, że się wyjaśniło i jest dobrze. Ja też nosidło mam maxi cosi. I auto też musimy zmienić. Bo póki co to na dwa jeździć będziemy musieli
. I już mi żal, że moją cytrynkę sprzedam. Ja już na l4 i nawet kontrolę miałam
![]()
Mialam praktyki u Joannitow. Dostawali wlasnie ciuchy dla potrzebujacych z tych kontenerow. Pierwsze co to sobie pracownicy wybierali lepsze kaski![]()