MamaM.
Fanka BB :)
Na vinted jest dużo ciuszków z tej firmy, laski za grosze sprzedają, prawie jak nowe, bo wiadomo, że szybko dzieci wyrastająJa jestem zakochana w rzeczach z Newbie, ale te ceny![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na vinted jest dużo ciuszków z tej firmy, laski za grosze sprzedają, prawie jak nowe, bo wiadomo, że szybko dzieci wyrastająJa jestem zakochana w rzeczach z Newbie, ale te ceny![]()
U mnie tez negatywny.Wynik na GBS negatywny.
Czekam w kolejce do lekarza.
Ale chyba nie ma co konsultowaćale może zrobi mi jakieś szybkie usg
![]()
U mnie tez negatywny.
U mnie tez negatywny, dzisiaj odebrałamWynik na GBS negatywny.
Czekam w kolejce do lekarza.
Ale chyba nie ma co konsultowaćale może zrobi mi jakieś szybkie usg
![]()
U mnie tez negatywny, dzisiaj odebrałamto co, zaraz zaczną nam się pierwsze maluchy rodzic na forum?
![]()
A dlaczego masz skierowanie na cc?Ja czekam na wyniki gbs. Mi moja ginekolog dała wizytę u niej na 7.11 i skierowanie na cesarke 8-10.11. Ale nie wybieram się na żadną cesarkę, tylko na konsultacje do dwóch innych lekarzy, którzy są za naturalnymi porodami, bo tak chce urodzić. Chyba, że będą inne przeciwwskazania, poważne, a nie jakaś niedoczynność tarczycy czy blizna na brzuchu ( macica nie ruszana).![]()
Bo mam bliznę pod brzuchem ( coś jak po cesarce), 10 lat temu miałam wyłuszczane mięśniaki. Ale tylko powłoki brzucha były cięte, macica nie jest naruszona.. Moja gin jakby zaklęta, że cesarka.. jak dla mnie bezsensu..bo nie muszę.A dlaczego masz skierowanie na cc?
Ja niby w porodach wprawiona, ale mimo wszystko ciagle mam obawy, że coś się wydarzy nie tak. Ja mam teraz wizytę 27.10, 28 ktg, a następna u mojego 10.11 i będę wiedzieć czy indukcja czy czekamy do terminu.