reklama

angeliskax
Moderator
Ciąże biochemiczna wiekszosc przechodzi nie mając o tym świadomości nawet. Dostałaś okres także tak, możesz starać się w tym nowym cyklu. Przykro, ale trzymamy kciuki za Ciebie.Cześć ! Niestety moja beta nie przyrasta miałam 31,6 później 36.1 . Dzisiaj dostałam okres .. ciaza biochemicznamam do was pytanie czy któraś z was to przechodziła ? I czy mogę się starać o ciąże w nast cyklu ?
MPAnia
Fanka BB :)
Przykro mi..wiem jak to jestCześć ! Niestety moja beta nie przyrasta miałam 31,6 później 36.1 . Dzisiaj dostałam okres .. ciaza biochemicznamam do was pytanie czy któraś z was to przechodziła ? I czy mogę się starać o ciąże w nast cyklu ?
 możesz się starać w następnym cyklu..przechodziły to też kobitki ze staraczek także polecam wątek jest tam mnóstwo wsparcia i wiedzy,ściskam mocno
możesz się starać w następnym cyklu..przechodziły to też kobitki ze staraczek także polecam wątek jest tam mnóstwo wsparcia i wiedzy,ściskam mocnoJagoda1234
Fanka BB :)
Ja w Gdańsku w medicover szukam bo się zdecydować nie mogę. Ale super masz lekarza, warto się takiego trzymać.W Sosnowcu przyjmuje w prywatnej placówce nie w centrum medicover ale maja podpisane z medicover. Pracuje on również w szpitalu w Katowicach o III stopniu referencyjności w obrębie Oddziału Patologii Ciąży, Bloku Porodowego, Położnictwa i Ginekologii Operacyjnej.
PasiastyOgon
Moderator
Ktoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza?   ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza
  ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza 
Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?

ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza
  ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?
agutkowa19
Zaciekawiona BB
Też jutro idę na wizytęKtoś jakieś badania dzisiaj albo wizyty zalicza?ja zrobiłam betę, do tego tsh, bo po 1 porodzie miałam poporodowe zapalenie tarczycy i muszę to kontrolować. Jutro wizyta, na którą wiem, że idę bez sensu, bo nic nie będzie widać, ale mam kilka pytań do lekarza
Jak u Was samopoczucie? Jakieś objawy?
PasiastyOgon
Moderator
Zmęczona jestem, ale przy 2 małych dzieci w domu to normaTeż jutro idę na wizytęczuje się całkiem dobrze, ale czasami pobolewa mnie brzuch, ale trzeba mieć pozytywne nastawienie
a Ty jak tam?

agutkowa19
Zaciekawiona BB
o matkooo, nie strasz mnieZmęczona jestem, ale przy 2 małych dzieci w domu to normaciągnie mnie w pachwinach, ale poza tym nic się nie dzieje. Plamienia ustały, w zasadzie to było tylko kilka plamek. W poprzednich ciążach rzygałam pod siebie i leżałam, bo nie byłam w stanie ustać w pionie... coś strasznego. Ciekawe jak będzie tym razem...

reklama

Goodka
Moderator
Ja też miałam ostatnią miesiączkę 30.01, dzisiaj idę na wizytę, 2 tygodnie temu nie było jeszcze nic widać. Dam znać co i jak wieczoremA było już widać serduszko? Ja ostatnia @30.01 i jutro idę do lekarza. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i jutro do Was dołącze