Nic. Nie ma jak założyć, bo szyjka całkowicie zamknięta. Dziś mam dużo chodzić, jutro jak się coś ruszy to założą, a jak nie to za dzień lub dwa będą podejmować decyzję, co dalej.Jak u Ciebie?
Ja już po założeniu i leżę pod ktg....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic. Nie ma jak założyć, bo szyjka całkowicie zamknięta. Dziś mam dużo chodzić, jutro jak się coś ruszy to założą, a jak nie to za dzień lub dwa będą podejmować decyzję, co dalej.Jak u Ciebie?
Ja już po założeniu i leżę pod ktg....
A masz schody? Bo po nich chyba było najlepiej. To spokojnie sobie czekajNic. Nie ma jak założyć, bo szyjka całkowicie zamknięta. Dziś mam dużo chodzić, jutro jak się coś ruszy to założą, a jak nie to za dzień lub dwa będą podejmować decyzję, co dalej.
To musisz zostać w szpitalu jak szyjka zamknięta? Nie lepiej w domu poćwiczyć?Nic. Nie ma jak założyć, bo szyjka całkowicie zamknięta. Dziś mam dużo chodzić, jutro jak się coś ruszy to założą, a jak nie to za dzień lub dwa będą podejmować decyzję, co dalej.
Próbuję chodzić, dostałam też piłkę, schodów poszukam.A masz schody? Bo po nich chyba było najlepiej. To spokojnie sobie czekaj.
O super, że masz piłkęPróbuję chodzić, dostałam też piłkę, schodów poszukam.
Jak u ciebie? Rozwarcie postępuje?
@MamaM. Z cukrzycą niestety muszę tu zostać. Bez cukrzycy w ogóle by mnie w 39 tc. nie przyjęli do szpitala.
No to się szykuj na swoją księżniczkę, nadchodziO super, że masz piłkę. Kręć kółka i ósemki. Ja zaraz dopytam czy są tu takie cuda
, bo wiem, że były. Boli delikatnie, chodzę i krew już poszła (ostatnio po 11h), więc jestem pozytywnej myśli
.
wiesz obserwując moje ciało to wcale tak prosto i szybko nie będzieNo to się szykuj na swoją księżniczkę, nadchodzi![]()
Chodz jak najwiecej z balonikiem! To naprawdę działa. Ja przez 5 godz chodziłam ciagle i ruszyło. Trzymam kciuki. Powodzenia!wiesz obserwując moje ciało to wcale tak prosto i szybko nie będzie![]()
Aaa to tak, faktycznie, zapomniałam, że Ty z cukrzycą.. to życzę powodzenia :*Próbuję chodzić, dostałam też piłkę, schodów poszukam.
Jak u ciebie? Rozwarcie postępuje?
@MamaM. Z cukrzycą niestety muszę tu zostać. Bez cukrzycy w ogóle by mnie w 39 tc. nie przyjęli do szpitala.
Dziękuję chodzęChodz jak najwiecej z balonikiem! To naprawdę działa. Ja przez 5 godz chodziłam ciagle i ruszyło. Trzymam kciuki. Powodzenia!