• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2022

Dziewczyny, ja chciałam zameldować, że wczoraj ok. 19.00 bardzo niespodziewanie odeszły mi wody, ok. 22 zaczęły się skurcze, a o 4:17 na świat przyszla nasza Julia 😀
A więc jednak da się urodzić niespodziewanie i szybko 😄 serdeczne gratulacje 😍
To i ja się zamelduję :). W nocu przeniesli mnie na porodówkę, bo bali się, że nie zdażymy jakby siś zaczęło. Ostatecznie wszystko się wyciszyło i poszłam spać. O 8:00 lewek, podpiete ktg, 5 cm rozwarcia. Od 9:00 oksy , i o 11:25 urodziłam to moje "male"🤣 cudo 3860 g, 57cm , 10/10
Trzymam za Was kciuki
Tak czułam, że jest akcja, bo się jednak zanosiło na to 😁 gratulacje, wspaniała nowina.
3860 g - słuszną linię ma twoja kruszynka, parafrazując cytat z Misia 😃

reklama
To i ja się zamelduję :). W nocu przeniesli mnie na porodówkę, bo bali się, że nie zdażymy jakby siś zaczęło. Ostatecznie wszystko się wyciszyło i poszłam spać. O 8:00 lewek, podpiete ktg, 5 cm rozwarcia. Od 9:00 oksy , i o 11:25 urodziłam to moje "male"🤣 cudo 3860 g, 57cm , 10/10
Trzymam za Was kciuki
To ekspresowo! U nas też niby szybko poszło, ale ja mam wrażenie, jakby to trwało całą wieczność...
A więc jednak da się urodzić niespodziewanie i szybko 😄 serdeczne gratulacje 😍

Tak czułam, że jest akcja, bo się jednak zanosiło na to 😁 gratulacje, wspaniała nowina.
3860 g - słuszną linię ma twoja kruszynka, parafrazując cytat z Misia 😃
Moja waży 3075, a miałam spinę, że usg pokazuje tak dużo. Jak się okazuje, pomiary brzucha przeprowadzone przez położna były najdokładniejsze 😀

To ekspresowo! U nas też niby szybko poszło, ale ja mam wrażenie, jakby to trwało całą wieczność...

Moja waży 3075, a miałam spinę, że usg pokazuje tak dużo. Jak się okazuje, pomiary brzucha przeprowadzone przez położna były najdokładniejsze 😀
U Ciebie to express jak na 1 raz :). Super. No ja się nastawiałam max na 3,500 a tu kluseczka ... jednak moje grzeszki 🤣 widać 🤭

To akurat kruszynka, ale to też dobrze, łatwiej jej było wyjść 🙂 a ile ma długości?
U Ciebie to express jak na 1 raz :). Super. No ja się nastawiałam max na 3,500 a tu kluseczka ... jednak moje grzeszki 🤣 widać 🤭
No, ciekawe co będzie z moimi grzeszkami 😅 ale też czytałam, że często kolejne dzieci są większe niż poprzednie, nie wiem czy to prawda.
Czy wypada pisać "zazdro"? 😅🙊
Tak po cichutku 😉😉😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry