MPAnia
Fanka BB :)
8,12 i 13No to wygląda u Ciebie dobrze. Termin masz dwa dni przed moim 17.11. A w jakim wieku masz dzieciaczki?
Cześć @monia_bed gratulacje. Trzymam kciuki. E Ty to już masz fajne duże dzieci. Pomagać będą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
8,12 i 13No to wygląda u Ciebie dobrze. Termin masz dwa dni przed moim 17.11. A w jakim wieku masz dzieciaczki?
Cześć @monia_bed gratulacje. Trzymam kciuki. E Ty to już masz fajne duże dzieci. Pomagać będą![]()
W tym roku 12, 10, 2A Ty w jakim wieku masz?![]()
Sprawdziłam! 430Dziękuję, dziś pojadę sprawdzić betę jeszcze raz aby mieć porównanie. Trochę mnie uspokoiłyście![]()
Ja praktycznie codziennie robiłam testy dwóch różnych firm i faktycznie kreska była ciemniejszaDziewczyny, Wasze kreski na teście były z dnia na dzień jakoś dużo bardziej wyraźne czy ciemniały powoli?moja tak nieznacznie przybiera na sile
jutro biegnę na betę
Jesteś pewna że 7.02 to napewno była miesiączka? Bo ten wynik jest o dużo za wysoki jak na taki początek..choć jak zerkam na średnią to się jeszcze mieści więc nie wiem..ale trzymam mocno kciuki,kiedy masz wizytę?Cześć dziewczyny,
Pozwoliłam sobie napisać po czytaniu waszych wiadomości i odpowiedzi w tym wątku na formum. Fajnie, że jesteście i się wspieracieDołączam do grona
Jestem na początku ( po poronieniu w 5 tyg. w grudniu 2021 wiec czekam z okazaniem radości całemu światu). Ostatnia miesiączka 07.02 ( pierwszy dzień), test z wtorku 08.03 dwie kreski, więc szybko w środę 09.03poszłam na Beta hcg wynik 5517, w piątek 11.03 wynik powyżej 10000 ( nie dostałam dokładnego wyniku, nawet już nie chciało mi się dyskutować w laboratorium). Wizyta u ginekologa w środę 16.03 i strasznie się stresuje czy oby napewno będzie ok, Beta duża jak na taki początek …. Fora internetowe przewertowane wszystkieStres daje się we znaki. Trzymajcie się wszystkie
![]()
Beta jest wartością osobniczą. Niektórzy mają bardzo wysoką, a niektórym wystarczy niska, żeby utrzymać ciążę. A może to bliźniaki [emoji3059][emoji3059]Jesteś pewna że 7.02 to napewno była miesiączka? Bo ten wynik jest o dużo za wysoki jak na taki początek..choć jak zerkam na średnią to się jeszcze mieści więc nie wiem..ale trzymam mocno kciuki,kiedy masz wizytę?
A no możeBeta jest wartością osobniczą. Niektórzy mają bardzo wysoką, a niektórym wystarczy niska, żeby utrzymać ciążę. A może to bliźniaki [emoji3059][emoji3059]
Ja miałam 1,5 roku temu dzien po terminie spodziewanego okresu betę 4 tysiące.Jesteś pewna że 7.02 to napewno była miesiączka? Bo ten wynik jest o dużo za wysoki jak na taki początek..choć jak zerkam na średnią to się jeszcze mieści więc nie wiem..ale trzymam mocno kciuki,kiedy masz wizytę?