PasiastyOgon
Moderator
Własnie też się staram, ale wiadomo, że całkowicie podnoszenia roczniaka nie uniknę...Ja staram się ograniczać podnoszenie córki i jak już siadam z nią na kanapę lub mate i tam z nią się bawię![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Własnie też się staram, ale wiadomo, że całkowicie podnoszenia roczniaka nie uniknę...Ja staram się ograniczać podnoszenie córki i jak już siadam z nią na kanapę lub mate i tam z nią się bawię![]()
Moja córka ma 15 miesięcy jeszcze nie chodzi a wiadomo jeszcze zęby idą i niestety trzebaWłasnie też się staram, ale wiadomo, że całkowicie podnoszenia roczniaka nie uniknę...
A ile ma ząbków?Moja córka ma 15 miesięcy jeszcze nie chodzi a wiadomo jeszcze zęby idą i niestety trzeba![]()
Kiedy miałaś ostatnią @?Witam się i ja. Wczoraj wizyta. Jest serduszko, ciąża oceniona na ok 6tyg. Pozdrawiam!
Trzymam kciuki .. przyrost masz piękny. No i fantastyczna pamiątka z feriiCześć dziewczyny! Witam się z Wami, ale od kilku dni podczytujeto moja 4 ciąża, jak do tej pory tylko jedna okazała się sukcesem i mam 11 latka w domu. A ze do najmłodszych już nie należę to się martwię i liczę na wsparcie
U mnie sytuacja wyglada tak: ostatnia miesiączka 3 lutego 2022, termin z kalkulatorów na 10 listopada . My zasadniczo przywieźliśmy sobie „pamiątkę „ z ferii we Włoszech dosc niespodziewana. Ostatnią ciąże straciłam w grudniu 2020- poronienie zatrzymane. I od tamtej pory się poddaliśmy a tu taka niespodzianka.
Test po dwóch dniach od spodziewanej @ dwie dość wyraźne kreski.
Beta 7 marca 857,00 proges 30,40
Beta 9 marca 1866,00 proges 22,4
Beta 14 marca 6037,00 proges 21,7
Wartości budujące, wiec mam nadzieje ze będzie okay. Dziś mam pierwsza wizytę u ginki i z niecierpliwości przebieram nogamimiłego dni !
Moja łazi, ale uwielbia za rękę, bo jeszcze się nie czuje chyha zbyt pewnieMoja córka ma 15 miesięcy jeszcze nie chodzi a wiadomo jeszcze zęby idą i niestety trzeba![]()
No ja z medicover chodzę ale dopiero za 2 tyg mam wizytę bo takie długie terminy są do mojego ginekologa ale za to bardzo dobry lekarz i wolałabym nie zmieniać wiec poczekam cierpliwie.na dzisiaj mam umówiona teleporade żeby się zapytać kiedy mam przyjść na pierwszą wizytę i obgadać parę spraw . Ogólnie to chciałam skorzystać z pakietu który mam w Luxmedzie i tu prowadzić ciążę bo z tego co słyszałam na NFZ nie zawsze jest robione usg i nie zawsze dostaje się wydruk ale z drugiej strony w Luxmedzie ciężko dostać się do takiego ginekologa którego by się chciało :/