Dasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudremMnie to już przeraża wszystko.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudremMnie to już przeraża wszystko.
Nie martw się tym teraz bo i tak do tego jeszcze bardzo dużo czasuMnie to już przeraża wszystko.
Tak sn i szybko byłam na nogach. Teraz musisz pozytywnie być nastawiona. A przecież w szpitalu położne pomogą. A jak wyjdziecie do domu to mąż i rodzina pomogą. Najważniejsze, żeby wszystko było dobrzerodziłaś sn? ja sobie nie wyobrażam SN rodzić tym razem, chociaż fakt też byłam szybko na nogach. Ale z Covidem więc sama w izolatce. Ja wiem, że bedę zdana na siebie i mnie to przeraża![]()
Nie pomogą. Moi rodzice po 80-tce a mąż nawet wodę by przypalił na herbatę.Tak sn i szybko byłam na nogach. Teraz musisz pozytywnie być nastawiona. A przecież w szpitalu położne pomogą. A jak wyjdziecie do domu to mąż i rodzina pomogą. Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze. Zobaczysz, że będzie.
A ja tylko kremem, a puder stosowałam ewentualnie jak pupa czerwona była.Dasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudrem![]()
Tak?Dasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudrem![]()
No to już wiesz, że musisz ogarnąć przed porodem. A mężowi daj szansę, czasem w codziennych pracach są do d... ale przy dziecku potrafią zrobić. Ważne byś mu pozwalałaNie pomogą. Moi rodzice po 80-tce a mąż nawet wodę by przypalił na herbatę.
Ja wiem jakZ uwagi na plamienie znowu miałam wizytę. I wszystko ok
Usg przez brzuch i już pięknie widać
Ale do prenatalnych i tak się nie uspokoję..
U mnie dalej ochota na słodkie- lody !! ciasto..
Cukier z ostatnich dwóch badań to 89 i 90.
Oby tak zostało.
Chociaż zawsze mnie zastanawia jak to zrobić żeby mieć wynik nieco powyżej 80![]()