Kaasiek_96
Fanka BB :)
Ja musiałam zjeść marchewkę z groszkiem z zasmażkąApropo ogórków kiszonych ... zjadlam własnie kanapkę z pasztetem, ogórkiem kiszonym i keczupem... jakie to dobre
![]()
to było silniejsze ode mnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja musiałam zjeść marchewkę z groszkiem z zasmażkąApropo ogórków kiszonych ... zjadlam własnie kanapkę z pasztetem, ogórkiem kiszonym i keczupem... jakie to dobre
![]()
Masz jakieś poważne problemy z sercem?Ja za tydzień mam wizytę u kardiologa, boję się trochę, że moje serducho nie da rady utrzymać tej ciąży.
A gdzie to jest w przepisach?Post generalnie nie jest obowiązkowy dla kobiet w ciąży, karmiących. W sensie jeśli się da to warto zachować, przynajmniej od mięsa wiadomo, ale już ilościowy niekoniecznie. Ja w tamtej ciąży bym jadła co 2h a po trochu. Jakbym miała jeść 1 do syta, 2 niepełne posiłki to mogłoby dojść do omdlenia, a to narażanie dziecka.
Poza kobietami w ciąży i kp są inne osoby z niego zwolnione, np. Silny cukrzyk mógłby poważnie zaszkodzić zdrowiu chcąc się do niego stosować. Oczywiście warto wybrać post od czego innego a też tego dnia odmówić sobie przyjemniejszego jedzenia.
siostro! Ja czytam z półzamkniętymi oczami bo na myśl o jedzeniu wszystko mi się podnosi.... a dziś wizyta popołudniu, mega się stresujeWy tu o jedzeniu, a mina samą myśl
![]()
liczyłam na to, że za 3 razem będzie inaczej. Ale nie ma litości..
Bądź dobrej myśli! Daj koniecznie znać po wizycie co i jaksiostro! Ja czytam z półzamkniętymi oczami bo na myśl o jedzeniu wszystko mi się podnosi.... a dziś wizyta popołudniu, mega się stresuje![]()