reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja to już chce listopad😂 najlepiej ten za rok😂 jak juz maluch jest taki roczny i zbiera się do chodzenia😉 zaawansowana ciąża i pierwszy rok z niemowlakiem i dwójka starszaków na pokładzie trochę mnie przeraża…
Moja córka dopiero teraz zaczęła sama chodzić 🙂 ale ja osobiście nie mogę się doczekać wakacji 😅 trochę odpocznę, będzie ładna pogoda a przede wszystkim będę już czuła małe maleństwo goniąc za drugim 😁

Dziewczyny dzisiaj byłam na badaniu moczu... i mamy bakterie :( obawiać się? W czwartek mamy wizytę.
Screenshot_20220412-141030_Chrome.jpg

Dziewczyny dzisiaj byłam na badaniu moczu... i mamy bakterie :( obawiać się? W czwartek mamy wizytę.Zobacz załącznik 1389140
Zanieś jutro mocz jeszcze raz na badanie ogólne z badaniem osadu. Tylko pobierz do sterylnego pojemnika z zachowaniem zasad pobrania. Mnie najlepiej sprawdza się staniecie w wannie, umycie miejsc intymnych łagodnym mydelkiem (nie szorujemy ;) ), spłukanie obficie wodą, osuszenie ręcznikiem papierowym, podniesienie nogi, wysikanie całkiem sporej części moczu i dopiero złapanie ze środkowego. I mocz od razu do labu, bez trzymania 3h w domu. Jak wizytę masz w czwartek to posiew i tak jeszcze nie dojdzie, więc chyba bym poprzestala na ogólnym z osadem. A masz obajwy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry