• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
To ja chyba rzeczywiście dobrze zniosła to cc bo wydaje mi się, że w kroplówce była pyralgina, to możliwe? Jak się skończyła, tylko raz poprosiłam o przeciwbólowe. Najgorsza była pionizacja i pierwszy prysznic.
Ja też dobrze zniosłam, ale mi na bank morfine dawali w pierwszy dzień. Potem też żarłam przeciwbólowe, ale nie pamiętam jakiegoś mega bólu...

Szybciutko Ci poszło. No oni tez się czasem mylą. Jak pojechalam na IP był moj akurat gin i mi mowi, ze ruch jest da mnie na ktg... polozna odczytala mówi.. skurcze się nie piszą jak mnie zatrzymają wracaj do domu bo dziś nie urodzisz była wtedy 14.0 a młodą urodziłam po 18.
@Nowa103 Ja mam podobnie że zeby bez znieczulenia i przeciebóle jak kilkanascie h nie przechodzi. Wiec to raczej wysoki..
@Aleksandretta masz rację o pologu tak mało się mówi, o karkieniu piersią też 😔. Ja byłam w takim szoku jak przystawiłam młoda a tu taki ból... ale na brodawki miałam krem i po kilku dniach było ok. Trzymam kciuki żeby ten porod był taki jak ostatni.
@PasiastyOgon jak Ty dajesz radę z wymiotami?. Ja dzis czuję sie fatalnie... od wczoraj mam migrene, od rana mnie mdli i leżę jak zwłoki.. młody coś robi obok mnie a ja mu tylko przytakuję. Uff jezdzi autkiem teraz :).
Od wczoraj nie wymiotowałam, tylko mdłości... ale je zajadam, bo tylko to trochę pomaga teraz, więc nie wiem jak to będzie z wagą niedługo 😅
Starszak sie rozchorował, więc siedzi z młodą w domu, a ja mam totalny zjazd i brak sił...

@Ika89.... ja część kojarzę nicków.
@Sherlook dawno nie pisała?
@Marzena06 jesli dobrze kojarzę to chybs teraz bliźniaki może będzie mieć..
U mnie na ostatnim usg ponad tydzień temu maluch urósł o 3 dni mniej niż powinien. A już wcześniej był młodszy też. Mój ginekolog się bardzo przejął i nieźle mnie nastraszył. Nawet nie kazał się na prenatalne umawiać 😭😭 więc musiałam odpocząć od forum. Nie jestem w stanie czytać jak wasze dzieci się super rozwijają, bo od razu widzę mojego maluszka,który być może jest chory, albo już mu nie bije serduszko i płaczę😢 W czwartek mam kolejne najważniejsze usg i zobaczymy co i jak. Trzymajcie kciuki. Jak będzie źle też napiszę 😢

U mnie na ostatnim usg ponad tydzień temu maluch urósł o 3 dni mniej niż powinien. A już wcześniej był młodszy też. Mój ginekolog się bardzo przejął i nieźle mnie nastraszył. Nawet nie kazał się na prenatalne umawiać 😭😭 więc musiałam odpocząć od forum. Nie jestem w stanie czytać jak wasze dzieci się super rozwijają, bo od razu widzę mojego maluszka,który być może jest chory, albo już mu nie bije serduszko i płaczę😢 W czwartek mam kolejne najważniejsze usg i zobaczymy co i jak. Trzymajcie kciuki. Jak będzie źle też napiszę 😢
Trzymam mocno kciuki kochana 🥺 Za ciebie i maluszka, oby nadrobił ❤️ Życzę ci tego z całego serca

Kochana trzymam kciuki. Jest mi bardzo przykro tulam Cię mocno. I wierzę, że będzie dobrze.

reklama
Bądź dobrej myśli. Może coś jeszcze nadrobi. Dbaj o siebie a my 3mamy kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry