Dopiero 12 tydzień dlatego jestem w szokuA który u Ciebie tydzień ze już to czujesz? Wiem dokładnie o czym mówisz ale ja to „trzepotanie” czułam zawsze dopiero około 15-16 tc.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 12 tydzień dlatego jestem w szokuA który u Ciebie tydzień ze już to czujesz? Wiem dokładnie o czym mówisz ale ja to „trzepotanie” czułam zawsze dopiero około 15-16 tc.
To takie jakby delikatne ruchy motylka w brzuchuJa w sumie nie wiem, raczej nieobstawiam, że to jednak jelita
W sumie to moja pierwsza ciąża, więc nawet nie wiem jak to odczuwać. Dzisiaj 13t+2d wg OM albo 13t+6d według ostatniego pomiaru CRL![]()
U mnie w pierwszej ciąży dziewczynka zaczęła być wyczuwalna dopiero koło 18 tygodnia, a od 20 jak się przekręciła (i tak już zostałaTo takie jakby delikatne ruchy motylka w brzuchu
U mnie obecnie 13+4 i ruchów brak tzn coś czuję ale sądzę to raczej nie dziecko. W pierwszej ciąży czułam ruchy koło 19 tygodnia więc na spokojnie![]()
Ja w wieku 31 lat zaszłam w 4 ciąże, którą po 3 poronieniach w końcu donosiłamRaczej już nie zaryzykuje. Z reszta- 31 lat. Za stara się robię. Widocznie tak mialo być.
@Myszaaaa Nie miałaś na to wpływu... pozostaje odczekać i starać się znówtrzymam kciuki!!!