Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to u nas identycznie... teraz młodsza zasypia przy cycu, mąż zajmuje się starszym. Pewnie padnę z nią. Potem obudzi mnie kilka razy w nocy na cyca, wstanie o 6.00 i caly sajgon od nowa...Jak bardzo, to znam.
Finalnie on robi przerwę w pracy, u lekarza jest obsuwa, nie ma mnie 1.5 godziny. On pracuje do 19, a ja od 17 już jadę na oparach. O 19.30 kąpiemy mała, a o 21 padam razem z nią. Tym sposobem w ciagu dnia nie mam nawet 15 minut dla siebie.
To u nas tyle lepiej, że wstanie koło 7.30. Pobudki w nocy co 2 godziny, to standard. Tylko ona śpi z nami w łóżku, więc szybko zasypiam dalej.No to u nas identycznie... teraz młodsza zasypia przy cycu, mąż zajmuje się starszym. Pewnie padnę z nią. Potem obudzi mnie kilka razy w nocy na cyca, wstanie o 6.00 i caly sajgon od nowa...
Ja bym wolała dostać kartę, bo to faktycznie coś byłoby dla dziecka. Osobiście też nie lubię kopert, więc może dlatego.Dziewczyny a tak z troche innej beczki. Na chrzest wolalybyscie dostac kase w kopercie czy karte podarunkowa do Smyka? Idziemy na chrzciny w niedziele, mialam kupic karte ale dzis kolezanka troche mi zamieszala w glowie, bo powiedziala, ze gdyby to ona robila chrzciny to wolalaby dostac kase. Nie lubie dawac kopert w prezencie, ale moze faktycznie tak lepiej ?![]()
Może Snickers bez pieczenia lub 3 bit? Albo banoffe pie?Ja chcę przepis na ciasto : bez pieczenia, łatwe, szybkie i takie które nie zastyga w więcej niż 3hCzy takie coś istnieje?
No to u nas identycznie... teraz młodsza zasypia przy cycu, mąż zajmuje się starszym. Pewnie padnę z nią. Potem obudzi mnie kilka razy w nocy na cyca, wstanie o 6.00 i caly sajgon od nowa...
Nie wiem jak lekarze ale mój prowadzący liczy skończone tygodnieTak to już drugi trymestr przynajmniej według mojej aplikacji ja mam dzisiaj 13+7 czyli 14 tydzień a jutro zaczynam 15 . Ale nie wiem jak to lakierze liczą nie mogę się w tym połapać![]()
Sama sobie trochę zrobiłamAle mi narobiłyście smaka na noc![]()