Nowa103
Fanka BB :)
Trzymaj się kochana, bardzo Ci współczuję. To jest to czego obawia się każda z nas na tym etapie...Drogie Dziewczyny, żegnam się z Wami i życzę Wam głęboko z serca zdrowych dzieciątek!
Wczorajsze prenatalne mnie bardzo mocno dobiły. Moja ciąża obumarła..powinnam była być w 11+4 tc a usg wykazało martwy płód na etapie 8+3. Jest mi bardzo z tym ciężko, ale nie poddam się. Zdecydowałam się na tabletki, jedną z dwóch metod, które były mi oferowane. Mam nadzieję, że wrócę szybko do normalności i będę mogła próbować dalej..i wrócę któregoś razu na to forum.

trzymaj się kochana, tulę Cie mocno i trzymam za Ciebie kciuki
 trzymaj się kochana, tulę Cie mocno i trzymam za Ciebie kciuki 

bardzo Ci współczuję. Życzę zdrowego dzieciaczka, mam nadzieję, że już w kolejnym cyklu
 bardzo Ci współczuję. Życzę zdrowego dzieciaczka, mam nadzieję, że już w kolejnym cyklu 

i nawet sie tak nie tyje mocno w ciazy, bo jednak trzeba sie pilnowac. Ale tez jak cukry sie unormuja to mozna sobie pozwolic raz na jakis czas na grzeszek typu frytki czy burger. Byle trzymac diete codziennie i miec sporo ruchu.
 i nawet sie tak nie tyje mocno w ciazy, bo jednak trzeba sie pilnowac. Ale tez jak cukry sie unormuja to mozna sobie pozwolic raz na jakis czas na grzeszek typu frytki czy burger. Byle trzymac diete codziennie i miec sporo ruchu. wysylam wirtualne usciski. Trzymam kciuki, zebysmy jeszcze kiedys sie spotkaly na forum. Duzo zdrowka dla ciebie.
 wysylam wirtualne usciski. Trzymam kciuki, zebysmy jeszcze kiedys sie spotkaly na forum. Duzo zdrowka dla ciebie.