Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam wiadomościWejdzcie w wiadomosci i przez link aktywacyjny mozecie juz sie dostac na forum zamkniete. Na piechote pozniej po wejsciu w link tez sie da przez dzial Fora zamkniete.
To zależy od piguły, u jednej wolno a u innej nieA czemu dostałaś opierdziel? Nie wolno cytryny? Tez myślałam zeby tak zrobić z cytryna, jestem ciekawa co u mnie powiedzą.
Maść cynkowa, posmaruj opryszczkę kilka razy dziennie.Dziewczyny poratujcie, wyszła mi opryszczka na wardze... Czy macie jakieś domowe sposoby?
Bardzo mi przykro, bardzo ci współczuję ... Na pewno cierpisz, ale dobrze, że będziesz dalej walczyć. Wierzę że ci się uda! Życzę ci wszystkiego dobrego!Drogie Dziewczyny, żegnam się z Wami i życzę Wam głęboko z serca zdrowych dzieciątek!
Wczorajsze prenatalne mnie bardzo mocno dobiły. Moja ciąża obumarła..powinnam była być w 11+4 tc a usg wykazało martwy płód na etapie 8+3. Jest mi bardzo z tym ciężko, ale nie poddam się. Zdecydowałam się na tabletki, jedną z dwóch metod, które były mi oferowane. Mam nadzieję, że wrócę szybko do normalności i będę mogła próbować dalej..i wrócę któregoś razu na to forum.
Może ta wiadomość jest wysyłana etapami.Ja nie mam wiadomości![]()
Może zobacz czy jesteś na liście tych osób z grupy, bo tam były jeszcze dopisywane dziewczyny.Ja nie mam wiadomości![]()
Można? MożnaNo ja się zastanawiam na co się porwaliśmy z trzecim3,5latek, roczniak i trzecia ciąża
![]()
grunt to sobie dobrze ustawić dzieci. Rczna mi własnie przynosi pranie z pralki pod suszarkę![]()
Straszne wiadomościDrogie Dziewczyny, żegnam się z Wami i życzę Wam głęboko z serca zdrowych dzieciątek!
Wczorajsze prenatalne mnie bardzo mocno dobiły. Moja ciąża obumarła..powinnam była być w 11+4 tc a usg wykazało martwy płód na etapie 8+3. Jest mi bardzo z tym ciężko, ale nie poddam się. Zdecydowałam się na tabletki, jedną z dwóch metod, które były mi oferowane. Mam nadzieję, że wrócę szybko do normalności i będę mogła próbować dalej..i wrócę któregoś razu na to forum.