reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
No to super😊👍 i jeszcze dzidzia nadgoniła 👍🙂 uspokoiłaś mnie trochę że wszystko ok jest mimo braku objawów. No ja już się doczekać nie mogę tej mojej wizyty 🤭😁 no ciekawe jak USG będzie robione bo ja mialam tyłozgięcie macicy przed ciążą i niby prostuję się dopiero po jakimś czasie a do tego czasu niby może być gorzej widać przez brzuch 🙂
Hej, szukałam na forum info o tyłozgięciu macicy i Was znalazłam. W którym tygodniu było widać serce? W 6+5 lekarka powiedziała że przez to tyłozgięcie nie widać... Kiedy iść znowu? 7+4?

Czesc , pisze z pytaniem bo nie wiem co o tym myśleć , jestem w 4 miesiącu ciąży i mam niewielkiego krwiaczka i torbiel na jajniku. Lekarz zalecił mi leżeć brać duphaston i się nie przemęczać . Dostałam L4 , w pracy poinformowałam pracodawcę o tym wszystkim . A lekarz jak się okazało wystawił mi zwolnienie z kodem ze mogę chodzić

Czesc , pisze z pytaniem bo nie wiem co o tym myśleć , jestem w 4 miesiącu ciąży i mam niewielkiego krwiaczka i torbiel na jajniku. Lekarz zalecił mi leżeć brać duphaston i się nie przemęczać . Dostałam L4 , w pracy poinformowałam pracodawcę o tym wszystkim . A lekarz jak się okazało wystawił mi zwolnienie z kodem ze mogę chodzić
Ten kod jest na Twoją korzyść - możesz iść na ławkę przed dom i kontrola nie może się przyczepic. Nie ma związku z zaleceniem polegiwania.

Hej, szukałam na forum info o tyłozgięciu macicy i Was znalazłam. W którym tygodniu było widać serce? W 6+5 lekarka powiedziała że przez to tyłozgięcie nie widać... Kiedy iść znowu? 7+4?
Ja mam tyłozgięcie macicy i w 6t+3d był widoczny zarodek i serduszko
Ale może tak się zagnieździł u ciebie, że będzie ciężej zobaczyć na początku. Sama o tym czytałam kiedyś i się zdziwiłam, że mimo tyłozgięcia bylo wszystko u mnie widoczne bez problemu

reklama
Witam z Wilna. W piątek miałam prenatalne. Z OM termin porodu 11.28, a z USG chyba na początku grudnia, lecz zostawili termin z OM. W poprzedniej donoszonej ciąży miałam CC. Placenta jest na przedniej ścianie, w dole. Nastraszono mnie, że z czasem może wzrosnąć w bliznę po CC. Czy któraś z was tak miała? Może nie ma powodu niepokoić się?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry