Nulka90
Fanka BB :)
To na pewnoNo tak to jest z tą płcią. Co ma być to już jest. I kochać będziesz tak samo
czy to dziewczynka czy to chłopiec.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewnoNo tak to jest z tą płcią. Co ma być to już jest. I kochać będziesz tak samo
czy to dziewczynka czy to chłopiec.
No mnie pani doktor zaleciła brać nospe nawet jak wyszłam ze szpitala to tak samo w zaleceniach miałam brać.Magnez biorę... nospy nigdy nie brałam. Jedynie apap jak mnie cały dzień głowa boli. Ja też nie mam objawów oprócz senności no i od tyg znów mnie piersi bolą.
Wiesz co ja mam wysoki próg bólu i dla mnie akurat brzuch ok. Gorzej jak mam migrenę i jeden dzień dam rade, ale jak boli drugi to się poddaję.No mnie pani doktor zaleciła brać nospe nawet jak wyszłam ze szpitala to tak samo w zaleceniach miałam brać.
Oczywiście musisz się zapytać swojego lekarza czy możesz brać jak Cie brzuch będzie bolal.
Leków przeciwbólowych nie brałam choć bywa ze mnie głowa boli ale jakoś wytrzymuje bez brania.
Mnie jak w szpitalu bolało to myślałam że zbliża się koniec. Poprosiłam położna żeby mi dala nospe no co kolwiek żeby przestało boleć.Wiesz co ja mam wysoki próg bólu i dla mnie akurat brzuch ok. Gorzej jak mam migrenę i jeden dzień dam rade, ale jak boli drugi to się poddaję.
Wiem, że nospę zalecają, jednak dla mnie ten ból to nie ból...
W dalszym ciągu coś jest nie tak z serduszkiem , lekarz mi w sumie nic konkretnego nie powiedział. Umówił mnie na jutro do innego lekarza który jest specjalista od wad serduszka . Strasznie się denerwuje :/I jak dziś na USG?![]()
Trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrzeW dalszym ciągu coś jest nie tak z serduszkiem , lekarz mi w sumie nic konkretnego nie powiedział. Umówił mnie na jutro do innego lekarza który jest specjalista od wad serduszka . Strasznie się denerwuje :/
Mam nadzieje ze jutro okaże się ze jednak wszystko dobrze z serduszkiemTrzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze
❤❤
Jak to specjalista to myślę że on rozwieje wszystkie wątpliwości.
❤❤❤Mam nadzieje ze jutro okaże się ze jednak wszystko dobrze z serduszkiem![]()