G
guest-1693758626
Gość
Pewnie, pamiętaj by siateczkowe zapakować.
Też już mam spakowane

Jednorazowe - siatkowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, pamiętaj by siateczkowe zapakować.
Będzie córeczkaHehe no tak. I kogo się spodziewacie ?
Będzie córeczka![]()
Tak, wszystko mamy, czekamy tylko na wózek, jest zamówionya Ty już przygotowana z wyprawką? Skąd jesteś?
Z Rzeszowaa Ty już przygotowana z wyprawką? Skąd jesteś?
Ja też już raczej mamTak, wszystko mamy, czekamy tylko na wózek, jest zamówionyteraz już by mi się nie chciało łazić po sklepach
Z Rzeszowa![]()
O to ja podobnie, okolice RzeszowaTak, wszystko mamy, czekamy tylko na wózek, jest zamówionyteraz już by mi się nie chciało łazić po sklepach
Z Rzeszowa![]()
Teraz już mówią o tym, żeby nie hartować - bo oksytocyna się wydziela.Jak masz ładne wystające sutki to szkoda kasy. Przystawisz małego, kanaliki się będą otwierać, ranki będą, ale to trwa kilka dni.. smarować kremem.. niby mówią o hartowaniu, ale ja nigdy nie stosowałam takich rzeczy.
Będziesz szyła? To pokaż jak skończyszJa też już raczej mam... choć czekam na materiały, bo jeszcze mnie naszło na kołderkę
.
TakBędziesz szyła? To pokaż jak skończysz![]()