Chyba nie ma obowiązkuSorki ale nie odniosę się do całości co pisaliście.
Jest tego dużoa ja mam mało czasu
![]()

A obniżyliscie łóżeczko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie ma obowiązkuSorki ale nie odniosę się do całości co pisaliście.
Jest tego dużoa ja mam mało czasu
![]()
Mina córki na selfiaku pt "stop!!!" I ręka wyciągnięta naprzódOj Kuba bardzo zagląda. Za to jak chciałam nam dzisiaj zrobić selfie to się odwracał. Trudny zawodnik![]()
Nie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo?Mina córki na selfiaku pt "stop!!!" I ręka wyciągnięta naprzódcoś a la hajl
Ja nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarzaA wyobraź sobie, jak pracownicy podpisują deklarację PZU. I tam jest pytanie o datę ślubui ta chwila zawahania - dzwonić do żony czy jednak strach
![]()
Mój mąż od lat się upewnia, jaki mamy kod pocztowyJa nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarzaserio, dzwonią do żon aby przypomniała datę urodzenia
To też spoko, tylko to nie jest 100% płatne u mojego męża, o ile on to dobrze zrozumiałTe 9 tygodni jest nieprzenoszalne
Mam rok. Nie planowałam tego dzielić. Jemu się nie opłaca@MamaM. Hmmm żeby Ci ta kadrowa nie zrobiła tak, że będziesz stratna... Chcesz być rok na urlopie, czy planowałas (przed zmianą przepisów) podzielić się z mężem?
Jakoś nie... Ten temat był co prawda kiedyś zgłębiany, ale akurat nie w ciąży. Jak nie cierpię głupich komedii romantycznych tak w ciąży głównie to oglądałam i nic wysilającego intelektualnieNie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo?![]()