• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dama usnęła i chyba nie wyjdziemy już na dworek śpi bez mała półtorej godziny.
Trzeba to zapisać ❤️

A Wasze maluchy spia w ciągu dnia i w nocy na brzuszku?

Dama usnęła i chyba nie wyjdziemy już na dworek śpi bez mała półtorej godziny.
Trzeba to zapisać ❤️

A Wasze maluchy spia w ciągu dnia i w nocy na brzuszku?
u nas w ogóle nie ma spania na brzuchu 🙈 to jest niestety moja pięta achillesowa w obsłudze... jeszcze gdy córka nie lubiła leżeć to próbowaliśmy ją odkładać i się budziła... w końcu jak już lubi, a zaśnie, to nie chcę... bo tych drzemek ma tak mało ostatnio i krótkie, że nie chcę ryzykować. a w nocy to w ogóle mam obawy.

reklama
u nas w ogóle nie ma spania na brzuchu 🙈 to jest niestety moja pięta achillesowa w obsłudze... jeszcze gdy córka nie lubiła leżeć to próbowaliśmy ją odkładać i się budziła... w końcu jak już lubi, a zaśnie, to nie chcę... bo tych drzemek ma tak mało ostatnio i krótkie, że nie chcę ryzykować. a w nocy to w ogóle mam obawy.

No właśnie młoda ostatnio w ciągu dnia przekręca się na brzuszek i tak usypia poprawiałam ja ale się denerwowała więc w dzień aż tak mi to nie przeszkadza bo jakby nie było mam ja na oku gorzej w nocy.
Ostatnio po karmieniu odłożyłam ja do łóżeczka a ona cyk na brzuszek myślałam że chce się bawić a ona chciała tak zasnąć.
Ale w nocy ja poprawiam i zasypia na plecach.
Boję się troche tej formy spania bo ona jeszcze nie do końca przekręca się z brzuszka na plecy jedynie ładnie jej wychodzi z pleców na brzuszek.
Niby mądra dziewczynka bo jak się przekręca na ten brzuszek to od razu główka na bok ale jednak świeci mi się lampka na czerwono.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry