G 

guest-1693758626
Gość
Dziewczyny, weszłam sobie z ciekawości na listopadowe mamy 2023.. smutno tam trochę i chyba skończyło się pisanie.. (chyba, że mają Dziewczyny swoją grupę już inną).
Nie każdy ma czas jak my na pisanie

Większość co ma po jednym dziecku jakiś tam czas znajdzie w ciągu dnia i popisze ale jak już jest na pokładzie więcej dzieci to wiadomo że i tego czasu tyle się nie ma.
Chociaż u nas dziewczyny spisują się na medal.
Ano właśnie a jak z naszą zamknięta grupa ?

nie będę jej świecić telefonem.
 nie będę jej świecić telefonem. 

może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc
 może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc  
		 jakaś dziewczyna bardzo chciała do nich dołączyć to ją odesłały do grudniowych. Tak więc może fajnie że są grupy prywatne, ale jak to ma być żywe forum (te dziewczyny dopiero czekają na dzieci) to taka prywatna grupa zabija trochę ideę...
 jakaś dziewczyna bardzo chciała do nich dołączyć to ją odesłały do grudniowych. Tak więc może fajnie że są grupy prywatne, ale jak to ma być żywe forum (te dziewczyny dopiero czekają na dzieci) to taka prywatna grupa zabija trochę ideę... nie wiem jak jest na tej pierwszej prywatnej listopadowej 2022, czy też jest tam żywa dyskusja?
 nie wiem jak jest na tej pierwszej prywatnej listopadowej 2022, czy też jest tam żywa dyskusja? ) to taki dzień to jest odpoczynek. Tak można chować malucha i chodzić z uśmiechem od ucha do ucha, a nie użalać się na bombelkowym forum
) to taki dzień to jest odpoczynek. Tak można chować malucha i chodzić z uśmiechem od ucha do ucha, a nie użalać się na bombelkowym forum