G 

guest-1693758626
Gość
I tak i nie. Prócz tego, ze maja rzęski i paznokcie, to chodzą do dobrych szkół, uczą się bardzo dobrze, zaliczają olimpiady, maja stypendia, uprawiają sporty, pracują. Plany na przyszłość to głównie medycyna - także u nas temat nie jest spłycony tylko do rzęs. Towarzystwo jest wyselekcjonowane, bo jednak każdy obraca się w takim towarzystwie, do którego pasuje. My również obracamy się w takim, które nam odpowiada. Z którym się dogadujemy.
Pieniądze - temat trudny. Staramy się aby posiadanie pieniędzy wynikało z wysiłku, i myśle ze nasze dzieci to widza. Wagi pieniądza mam wrażenie nie doceniają raczej beneficjenci programów socjalnych, bo to pieniądz otrzymany a nie zarobiony.
No cóż pozostaje mi życzyć szczęścia w dalszych latach

Tylko dalej nic nie odpisałaś co by się wydarzyło gdyby nagle brakło tych pieniędzy na te "rzęski" czy to wyselekcjonowane towarzystwo dalej chciało mieć kontakt

Dziewczyny mają koleżanki, które mają zrobione rzęsy, same również tego chcą, rodziców na to stać - co komukolwiek do tego?
 Dziewczyny mają koleżanki, które mają zrobione rzęsy, same również tego chcą, rodziców na to stać - co komukolwiek do tego? Mnie mogłaś urazić, bo noszę rzęsy i robię paznokcie.  Nie uraziłaś, bo mam dystans. Kogoś innego mogłaś..
  Mnie mogłaś urazić, bo noszę rzęsy i robię paznokcie.  Nie uraziłaś, bo mam dystans. Kogoś innego mogłaś..