Poziomka6
Fanka BB :)
U mnie to wygląda tak@Poziomka6 kochana, widzę ze już coś tam edytowałas w pierwszym poście, ale narazie nie ma listynie wiem czy już dodawałas ale mi się pokazuje tak :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to wygląda tak@Poziomka6 kochana, widzę ze już coś tam edytowałas w pierwszym poście, ale narazie nie ma listynie wiem czy już dodawałas ale mi się pokazuje tak :
aaa to może mi nie pokazuje tego, bo ja mam apke na telefonie z forumU mnie to wygląda tak![]()
Rany, ten sam termin, ten sam wiek i nawet myślimy o tym samym w tym samym czasieaaa to może mi nie pokazuje tego, bo ja mam apke na telefonie z forum
Dziękuję za wyjaśnianieYS - pęcherzyk żółtkowy. U Ciebie wszystko jest dobrzeu mnie właśnie tego elementu brakuje
![]()
pewnie płeć bobasów tez będzie taka samaRany, ten sam termin, ten sam wiek i nawet myślimy o tym samym w tym samym czasiezaczynasz mnie przerażać
![]()
Bede do Was zagladac jeśli mogęZ ciężkim bólem serca
Tak mi przykro, nie wiem nawet co powiedzieć, bo to są tak ciężkie momenty, że trudno wydusić z siebie cokolwiek
Daj nam znać co powie lekarz, bo nadal się martwię![]()