JakaJaKaja
Fanka BB :)
będzie dobrzeNo to ja wróciłam z betywstrzymuje oddech....
wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeńDzień dobry dziewczyny![]()
Ja poszłam spac o 21 i spałam cała noc![]()
A dzisiaj jest mój dzień, moje 26 urodziny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będzie dobrzeNo to ja wróciłam z betywstrzymuje oddech....
wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeńDzień dobry dziewczyny![]()
Ja poszłam spac o 21 i spałam cała noc![]()
A dzisiaj jest mój dzień, moje 26 urodziny![]()
Dziękuje piękniebędzie dobrze
wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń
Co za typ! Nie ma to jak straszyć kobietę w ciąży, ten ewidentnie nie ma wyczucia w przekazywaniu informacji, zaczął z grubej rury z głupimi aluzjami... Współczuje Ci, że musiałaś przez to przejść, mam nadzieje, że uda Ci się znaleźć termin na jutro u lekarza który zrobi usg!Dramat, po prostu dramat. Biorę skierowania na te pierwsze badania i spadam stąd. Chciałam inaczej, żeby zaoszczędzić, ale nie ma opcji. Najpierw mnie nastraszył, że w cytologii coś mi wyszło. Po tym jak zdążyłam już na zawał paść i zadać milion pytań dowiedziałam się łaskawie, że to jakiś stan zapalny, nic nowotworowego. Ale nie macie pojęcia gdzie się już widziałam przez te 3 min gadania, że w cytologii są zmiany...
Usg nie zrobił, bo za wczesna ciąża i zrobi dopiero po 11 tygodniu. Nie żeby jego kolega w tej samej przychodni w poprzedniej ciąży zrobił mi na pierwszej wizycie. A wtedy twierdziłam, że tamten to gbur
Siedzę teraz jak głupia i czekam na te skierowania, bo kazał wyjść i czekać
Nie no porażka, ryczeć mi się chce. Zaraz jak stąd wyjdę dzwonię do gina prywatnie, może uda mi się wcisnąć jutro, bo nie wezmę na pewno tych leków od niego bez konsultacji.
Szkoda z tym dniem jutrzejszym, ale do poniedziałku już niewiele zostało.Dobra, pozostaje mi czekać do poniedziałku na wizytę u gin prywatnie, bo na jutro nie ma szans. Ten jak dał mi te skierowania to powiedział, że to jakaś infekcja i ciąży nie zagraża, więc jadę do domu ochłonąć i czekam na poniedziałek.
Już jak sobie to przetrawiłam to ok, w sumie przemęczyłam się te pół godziny, ale 6 stówek zaoszczędziłamCo za typ! Nie ma to jak straszyć kobietę w ciąży, ten ewidentnie nie ma wyczucia w przekazywaniu informacji, zaczął z grubej rury z głupimi aluzjami... Współczuje Ci, że musiałaś przez to przejść, mam nadzieje, że uda Ci się znaleźć termin na jutro u lekarza który zrobi usg!Sama się oburzyłam Twoją wizytą!
przykro mi ze musiałaś stracić czas i nerwy na takiego dziada. Faktycznie, do poniedziałku czas minie szybko i tego się trzymaj. Pffff po jedenastym tygodniu usg, kto to widział.Dobra, pozostaje mi czekać do poniedziałku na wizytę u gin prywatnie, bo na jutro nie ma szans. Ten jak dał mi te skierowania to powiedział, że to jakaś infekcja i ciąży nie zagraża, więc jadę do domu ochłonąć i czekam na poniedziałek.
Ja Cię pocieszę- bo akurat jestem po dokładnym diagnozowaniu „złej” cytologii.Dramat, po prostu dramat. Biorę skierowania na te pierwsze badania i spadam stąd. Chciałam inaczej, żeby zaoszczędzić, ale nie ma opcji. Najpierw mnie nastraszył, że w cytologii coś mi wyszło. Po tym jak zdążyłam już na zawał paść i zadać milion pytań dowiedziałam się łaskawie, że to jakiś stan zapalny, nic nowotworowego. Ale nie macie pojęcia gdzie się już widziałam przez te 3 min gadania, że w cytologii są zmiany...
Usg nie zrobił, bo za wczesna ciąża i zrobi dopiero po 11 tygodniu. Nie żeby jego kolega w tej samej przychodni w poprzedniej ciąży zrobił mi na pierwszej wizycie. A wtedy twierdziłam, że tamten to gbur
Siedzę teraz jak głupia i czekam na te skierowania, bo kazał wyjść i czekać
Nie no porażka, ryczeć mi się chce. Zaraz jak stąd wyjdę dzwonię do gina prywatnie, może uda mi się wcisnąć jutro, bo nie wezmę na pewno tych leków od niego bez konsultacji.