G
guest-1679047664
Gość
Nie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widaćWiecie może kiedy powinnam iść na usg tak żeby było już Widoczne serduszko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widaćWiecie może kiedy powinnam iść na usg tak żeby było już Widoczne serduszko?
Za ok 3 tygodnieWiecie może kiedy powinnam iść na usg tak żeby było już Widoczne serduszko?
Idź pod koniec 7. tygodnia/początek 8.Nie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widać
W poligrafii, totalnie martwy sezon, ceny drogie więc ludzie na razie nie inwestują, mi to zupełnie nie przeszkadza, lubię spokój i ciszęOjej, gdzie pracujesz?!ja tez pracuje w biurze ale u mnie do spokoju i ciszy to baaaardzo daleko
planuję pracować do połowy kwietnia, od połowy do końca miesiąca wziąć urlop i już w maju iść na l4. Dziś rozmawiałam o tym z kierowniczką i uznałyśmy, ze to będzie najlepsze rozwiązanie
![]()
Koło 7-8 tydzieńNie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widać
Witaj wśród nasHej, może powinnam się przywitać bo podczytuję was od jakiegoś czasu...
Coś o mnie: za mną 8 poronień, to jest moja 9 ciąża.
Wczoraj beta 407mlU a dziś (4t+2) na USG maleńki pęcherzyk w macicy.
Przewidywany termin porodu to 19.11. Czy dotrwam do porodu tym razem to się okaże...
Trzymam kciuki żeby każda z was dotrwała do listopada w dwupaku.![]()