reklama

Listopadowe mamy 2023

Mnie kilka godzin po cesarce odowiedziałam cała familia, z babciami, prababciami, szwagrami itp. mimo, że im tego zabroniłam 😂 Cesarke wspominam super, już w nocy normalnie chodziłam. Tym razem też będzie cesarka. Syn urodził sie niewykryta w ciazy choroba i nie wiadomo, czy poród sn wtedy by mu mocno nie zagrażał.
Póki co ja tez zawsze mówiłam ze jak będę w ciąży to tylko cesarka 🙈 jakoś sama myśl o tym ze miałabym urodzić siłami natury przyprawia mnie o gęsią skórkę już nawet nie o samo to chodzi ale jak słyszałam niektóre historie porodowe to jakbym horroru słuchała 🙈 boje się tez jak będzie później po porodzie czy wszystko by ładnie wróciło do normy tam w intymnych okolicach 🤰 No ale wiadomo wszystko może sie w głowie zmienić nawet jak teraz jestem na 100 proc przekonana ze chciałabym cesarkę ..

reklama
Przy następnym 😆 bedziesz robić grupę krwi przeciwciała itd. to oznacz tez to. Jakbyś miała niedokrwistosc poważna, to byś czuła. Ja przy witaminie b12 w wysokości 100 spadalam ze schodów 🙄
jak mi pobierają więcej niż 1 fiolkę to jest problem 😂
Omg ! A wiadomo dlaczego miałaś az taki niedobór ?
Ogólnie ja chodziłam tez na te wlewy witaminowe i brałam 2x B-complex w dość dużych dawkach + te wszystkie witaminy ciążowe. Wiec nie wydaje mi się żebym miała duzy niedobór . No ale kto wie 🤷‍♀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry