Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana tak mi przykroja jestem po diagnostyce i operacji, to moje 4 poronienie i zarazem ostatnie
KochanaU mnie teżpojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic
dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
![]()
Ehhhh trudno cokolwiek napisać w takim momencie …U mnie teżpojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic
![]()
bardzo mi przykro MagdaU mnie teżpojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic
![]()
Straszny dzień dzisiaj, tyle niedobrego
Bardzo mi przykro, chyba żadne słowa tu nie pomogą... Trzymaj się![]()
Kochana tak strasznie mi przykroU mnie teżpojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic
![]()
hej, ze tak się wtrącę, faktycznie wizyty na NHS zaczynaja się od wizyty położnej około 10 tygodnia - wywiad badanie krwi, mocz… itd. Później scan 12tc. Ale zależy co potrzebujesz sprawdzić. Bo są prywatne scany już od 6tc, można tez znaleźć polską klinikę gdzie znajdziesz ginekologa… zależy w jakim regionie mieszkasz, ale wszędzie się coś znajdzie.Byłam tez w przychodni (mieszkam w UK) recepcjonistka powiedziała ze najbliższa wizyta do mojego doktorka to koniec majapowiedziałam ze nie mogę tyle czekać bo jestem w ciąży i pokierowała mnie na stronie szpitala i teraz muszę czekać na wizytę (czas oczekiwania do 11 tygodni )