reklama

Listopadowe mamy 2023

Dokaldnie tak samo podchodzę. Jeśli prawdopodobieństwo będzie ok to nifty daruję. Jeśli będzie coś nieciekawego to robię od razu. Nie wiem czy wtedy wezmę pełną diagnostykę z płcią czy nie bo nie mam ciśnienia na poznanie płci choć teraz do pary przydałby się chłopiec 😂
Ja będę robić Pappa na pewno, natomiast nifty na ta chwile nie bo zwyczajnie mnie na nie nie stać. Jeśli odpukac coś by wyszło nie tak w pappa to ogarnę nifty ale jestem dobrej myśli.
Mam nadzieje, ze obędzie się bez komentarzy „ niestac Cię na nifty a na dziecko Cię będzie stać?” Bo bardzo nie lubię takich porównań ;)

reklama
Ja będę robić Pappa na pewno, natomiast nifty na ta chwile nie bo zwyczajnie mnie na nie nie stać. Jeśli odpukac coś by wyszło nie tak w pappa to ogarnę nifty ale jestem dobrej myśli.
Mam nadzieje, ze obędzie się bez komentarzy „ niestac Cię na nifty a na dziecko Cię będzie stać?” Bo bardzo nie lubię takich porównań ;)
Wiesz...wyprawke kupujesz "na raty". A tu musisz wyłożyć 2-2.5 tysiąca od razu.

Odnośnie Testu Nifty, na pewno któraś wie z was bo ja nie ogarniam liczenia tygodni i może mi pomoże. 😓
"po 10. tygodniu ciąży." to znaczy że można robić jak jest 9+1, 10+1, czy 11+1 dopiero? Bo serio tego nie ogarniam, tak samo kiedy można robić to pierwsze USG Prenatalne od którego dnia którego tygodnia? Może któraś zna odpowiedzi :D
Ja znalazłam info 10+0, a czemu akurat NiFTy? Tez mam nad tym rozkmine i dzisiaj stwierdziłam, ze najlepiej cenowo wychodzi dla mnie na ten moment Veracity.
Patrzyłam tez na Panorame, Sanco itp.
Podzielcie się rozkminkami 🙏🙏

Wg mojego gina: nieprawidłowości w pappa - kieruje na amnio i/lub biopsje. Nie robiłam w pierwszej ciąży żadnego NIPT

Pappy, nifty🙈🙈 o jeżu pierwszy raz widzę takie słowa. Skąd Wy to wszystko wiecie 🙈😅
Ja dostałam spis badań, które mam przynieść na kolejną wizytę i nie miałam pojęcia, że są jeszcze jakieś "ekstra" . Gdzie można się doszkolić? 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry