Anusiek1508
Fanka BB :)
Ja do mojej gin.mam około 4 km.
Wit., które biorę to Prenetal Uno.
Miłego popołudnia
Wit., które biorę to Prenetal Uno.
Miłego popołudnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na NFZ spacerek 200 metrów najwyżej, a drugi 25 km od mojego miasta.Mama DHA Premium+ w czarnych kapsułkach
A tak poza tym, ile dojeżdżacie do swoich ginekologów? Bo ja na NFZ jeżeli się zdecyduje to 25 km, a mój lekarz prowadzący będzie około 80 km ode mnie.
A jaki mamy na to wpływ, jak lekarz sam z siebie odpali USG na głos?Nie pamiętam, która z was to pisała, ale pamiętajcie, że na pierwszych wizytach do 10-11 tygodnia nie powinno się odsłuchiwać tętna dziecka bo to niebezpieczne dla płodu. Dopler może podgrzać komórki i to może mieć wpływ na ciążę chociażby doprowadzić do poronienia...
dokładnie, tez miałam taką sytuacjeA jaki mamy na to wpływ, jak lekarz sam z siebie odpali USG na głos?
Poprosić by tego nie robił. Najnowsze badania wprost o tym mówią. Ja swojego ginekologa wprost o to zapytałam i sam mi mówił, że odsłuchiwać dla bezpieczeństwa będziemy na prenatalnych.A jaki mamy na to wpływ, jak lekarz sam z siebie odpali USG na głos?
A ile razy miałaś USG już robione i w których tygodniach?Poprosić by tego nie robił. Najnowsze badania wprost o tym mówią. Ja swojego ginekologa wprost o to zapytałam i sam mi mówił, że odsłuchiwać dla bezpieczeństwa będziemy na prenatalnych.
W tym jeszcze ani razu, ale mam w domu roczniaka i USG wtedy miałam w 5, 6, 9, i dopiero w 11 tygodniu je słyszałam. Od 6 widziałam tylko rytm serca na monitorze. Od 11 sama też słuchałam na detektorze tętna płodu.A ile razy miałaś USG już robione i w których tygodniach?
Rozumiem. Ja pierwsze usg miałam w 4+2, teraz jestem 7+5 i idziemy dziś, a kolejne to między to między 11-14 tygodniem. Jeśli dziś lekarka powie, że lepiej nie słuchać to nie będziemy chcieli na siłę. Ważne żeby migało na ekranie.W tym jeszcze ani razu, ale mam w domu roczniaka i USG wtedy miałam w 5, 6, 9, i dopiero w 11 tygodniu je słyszałam. Od 6 widziałam tylko rytm serca na monitorze. Od 11 sama też słuchałam na detektorze tętna płodu.