Kylyyy1408
Fanka BB :)
wszystkim bardzo gratuluje 

@Justynka28 a co u Ciebie kochana ? Bo zamilklas coś w ostatnich dniach, jak się czujesz ?
@Justynka28 a co u Ciebie kochana ? Bo zamilklas coś w ostatnich dniach, jak się czujesz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra! Rośnijcie zdrowoWróciłam od lekarza , ciąża jest malutka, 4 tydzień, wszystko jest w porządku, żadnych leków mi na podtrzymanie nie potrzeba, CZEKAM NA CIEBIE MÓJ GROSZKU !!![]()
Wow, to już kawał dzieckaNasze 1,60cmwszystko dobrze
![]()
Kiedy Ty jeszcze masz siłę ciasta piecKomuś szarlotki?
Dzieci chcą dokładkę to chyba dobra![]()
Zachcianki ciążowe muszę sobie sama spełniać jak stary w trasieEkstra! Rośnijcie zdrowo
Wow, to już kawał dziecka
Kiedy Ty jeszcze masz siłę ciasta pieczaraz podam adres, możesz mi trochę wysłać. Uwielbiam szarlotkę
![]()
Ja w pierwszej ciąży. Generalnie powinien rosnąć. Jakie wartości mialam to już nie pamietam ale urosl o jakieś 3-4 jednostki. A Tobie spadł?Dziewczyny, czy badała któraś z was progesteron przy powtórce bety? Jakie były wyniki?
No, z 122 na 77 nmol/lJa w pierwszej ciąży. Generalnie powinien rosnąć. Jakie wartości mialam to już nie pamietam ale urosl o jakieś 3-4 jednostki. A Tobie spadł?
Jedyna moja rada, bo znam staraczkową głowę: idź w sobotę i trzeci raz sprawdź betę i proga i zobaczysz, na jakim wtedy będzie poziomie.No, z 122 na 77 nmol/l