reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny kiedy teraz macie wizyty?

Ja dopiero mam za miesiąc i będzie to już wizyta prenatalna. Sprawdziłam mojego lekarza na tej liście co wysłałyście i widnieje wiec pójdę sprawdzić czy wszystko Ok.

Tez bym polecała sprawdzić w sobotę proga jeszcze raz, bo jednak spadek był z jakoś 34 na 24 (o ile dobrze pamietam pierwsze przeliczenie)? To jednak wg mnie dość sporo. A na razie noł stress bo jest dalej w normie, masz rękę na pulsie, w razie czego lekarz da Ci proga i będzie miod malina:)
Nie jestem przekonana do tego, czy da mi proga bez wcześniejszego badania USG. Ale już się doinformowałam, że takie skoki są możliwe, o ile nie spadają poza normę. Mogłam nie badać tego proga dzisiaj 🙃

Cudownie, że przyrost w normie ❤️ to teraz byle do soboty 😁
Mój ginekolog rozchorował się więc odwołali mi wizytę ale na szczęście mam pakiet w Medicover i udało mi się znaleźć lekarza na jutro z całkiem dobrymi opiniami, we wtorek za to ide do gina na NFZ więc będę zbadana z każdej strony a jutro idę jeszcze na bete, chce ostatni raz sprawdzić czy jest dobry przyrost. Pocichu liczę że będzie ponad 10 000 jednostek :)

Dziewczyny kiedy teraz macie wizyty?

Ja dopiero mam za miesiąc i będzie to już wizyta prenatalna. Sprawdziłam mojego lekarza na tej liście co wysłałyście i widnieje wiec pójdę sprawdzić czy wszystko Ok.
Za tydzień w środę potem za dwa tygodnie w środę, potem prenatalne 25.04. Pewnie jeszcze coś w międzyczasie wpadnie.
No generalnie mam sporo tych wizyt🙂.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry