hachette
Fanka BB :)
A jak meczyk?Ja sobie zrobiłam spaghetti cacio e pepe, ale wkroiłam do tego jeszcze cieniutkie plastry przepysznej wędzonej szynki, którą moja mama dziś wyhaczyła u lokalnego rzeźnika.
Tego mi było trzeba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak meczyk?Ja sobie zrobiłam spaghetti cacio e pepe, ale wkroiłam do tego jeszcze cieniutkie plastry przepysznej wędzonej szynki, którą moja mama dziś wyhaczyła u lokalnego rzeźnika.
Tego mi było trzeba.
Zawsze lubiłam CzechówA jak meczyk?![]()
Taaaa, tylko że ja mam zespół policystycznych jajników i zawsze mi lekarze mówili że będzie ciężko. No festTo nic tylko się cieszyć , wtedy wiadomo ze wszystko z Wami w porządku![]()
Na zdrówko Kochana, nie żałuj sobie. Ja dzisiaj skromna kolacja kanapki z pasztetem i pomidorem. Cały dzień za mną chodziłyDziewczyny, zabijcie mnie ale właśnie czekam na męża, który ma przywieźć kebabaja chyba przytyję ze sto kilo w tej ciąży mimo mdłości
Jeśli chodzi o grupę to jak dla mnie może być zamknięta, kameralna. Dostosuję się do wyboru![]()
Skorzystam z polecajek, bo też mam właśnie taki problem.To jest porażka
Gdzie można taki olejek kupić ?
Może te plasterki co reklamują , aromactiv czy jakos tak ?![]()
co polecacie na zatkany/suchy nos/zatoki. Mam taka sachare ze nie wytrzymiem. Nie umiem spać z otwarta buzia , zawsze na noc musiałam czymś popsikac
Help!
A No to przepraszam . W takim razie i tak dobrze ze Wam się tak szybko udałoTaaaa, tylko że ja mam zespół policystycznych jajników i zawsze mi lekarze mówili że będzie ciężko. No fest![]()
Witamy, Kochana rozgość się. Mocno trzymam kciukiDzięki :-)
Nie ze wszystkimi się znamy, więc się przedstawię: mój termin to ponoć 25 listopada, to moja druga ciąża z in vitro, poprzednia zakończyła się poronieniem zatrzymanym. Moja beta wynosiła wczoraj trochę ponad 2600, na USG widać pęcherzyk w odpowiednim miejscu. I to na razie tyle, podchodzę do tego day by day :-)
Postaram się kiedyś Was nadrobić ;-)
Dobre nawilżenie? Może masz za sucho w sypialni/domu?co polecacie na zatkany/suchy nos/zatoki. Mam taka sachare ze nie wytrzymiem. Nie umiem spać z otwarta buzia , zawsze na noc musiałam czymś popsikac
Help!
Pytanie jaki nawilżacz. Bo ultradźwiękowy można sobie wsadzić w 4 literyO też się chętnie dowiem, mam ten sam problemw dodatku u mnie w domu jest bardzo suche powietrze pomimo nawilżaczy, po nocy jest najgorzej