SeasideGirl
Zaangażowana w BB
O ja tezSzczecin!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ja tezSzczecin!![]()
Ekstra
My tez już ponad miesiąc nicMy wczoraj, po przerwie ojjjj długiej, z 4 tygodnie. Ale nie potrafię się wyluzować jak wiem, że mam tam lokatora.![]()
Ale to w ogóle nic? Nie zaspokajasz tez męża w inny sposób?My tez już ponad miesiąc nicbo a to nie pewność od samego początku później to delikatne plamienie i zakaz od ginekologa a teraz się tak cykam biorąc ta luteinę, ze dalej nic.
Choć jesteśmy na weekendzie poza domem „klimat” sie taki wczoraj zrobił, ze dosłownie stary sie odsuwał ode mnie i mówił ; idz spać kobieto bo będę za chwile wsadzę go sobie między drzwi i chyba przytrzasne, bo nie wytrzymam tego napięcia![]()
My coś tam działamy ale czuje się tam tak mega napuchnięta, nie wiem czy wy tez tak macie?My wczoraj, po przerwie ojjjj długiej, z 4 tygodnie. Ale nie potrafię się wyluzować jak wiem, że mam tam lokatora.![]()
Taa moja Bożena tez jakby po botoksieMy coś tam działamy ale czuje się tam tak mega napuchnięta, nie wiem czy wy tez tak macie?
Musi być delikatnie, mocniejszy ruch i czuje ukłucie i dyskomfort![]()
Spojrzałam co to i boje się tego serialuA w ogóle to ogladalyscie może the letdown na netflix? Ja wsiąkłam strasznie w ten serial![]()